Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ

Χώρος:Θέατρο των Αγρών ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Κυπαρίσσι
Τηλέφωνο:6946969971
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 29.07.2013
έως Δευτέρα 29.07.2013
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Είσοδος ελεύθερη 



Έχουν γίνει πια παράδοση οι εμφανίσεις του στο Θέατρο των Αγρών. Κάθε καλοκαίρι ο Βασίλης Σταυρακάκης επιλέγει την πολιτιστική όαση στο Κυπαρίσσι για την κεντρική του συναυλία στα πλαίσια των δέκα χρόνων λειτουργίας του Θεάτρου των Αγρών. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε κάθε του συναυλία στο Θέατρο, ανταμείβει τον μεγάλο κρητικό καλλιτέχνη για αυτή του την επιλογή.


Ο Βασίλης Σταυρακάκης περισσότερο έμπειρος από ποτέ είναι έτοιμος να ξεδιψάσει και τους πιο απαιτητικούς της κρητικής μουσικής, στην κεντρική του συναυλία, την οποία έχει ετοιμάσει με πολύ μεράκι.


Ο Βασίλης Σταυρακάκης με την ανεπανάληπτη φωνή του κάθε χρόνο καταθέτει με την ευκολία ενός μεγάλου δημιουργού και την εμπειρία ενός μεγάλου ερμηνευτή, την πολυδιάστατη πρόταση του στην κρητική μουσική.


Μια πρόταση για την οποία οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν το μεγαλείο μιας αυθεντικής φωνής, η οποία μπορεί να "ζωγραφίσει" όλο το μεγαλείο της κρητικής μουσικής.


Ο κρητικός καλλιτέχνης εδώ και πολλά χρόνια χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα. Το τραγούδι του συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας και του λαούτου και μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο των Αγρών - Δείτε επίσης