ΟΙ TROPICAL STORM ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ

Χώρος:Θέατρο των Αγρών ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Κυπαρίσσι
Τηλέφωνο:6946969971
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 18.08.2013
έως Κυριακή 18.08.2013
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Είσοδος ελεύθερη 



Η ρέγκε μουσική έρχεται να απλώσει τη δροσιά της στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι. Οι Tropical Storm ετοιμάζουν την καταιγίδα τους σ ένα reggae party με ελεύθερη είσοδο, που θα μείνει αξέχαστο σε όσους πιστεύουν ότι η ρέγκε μουσική είναι χορός, είναι ρυθμός, είναι φιλοσοφία. Είναι απαραίτητη στην καλοκαιρινή διάθεση.

Η ρέγκε αποτελεί τη μόνη μουσική της περιφέρειας που κατόρθωσε να κατακτήσει τα (αμερικανικά και βρετανικά) κέντρα της μουσικής βιομηχανίας χωρίς ιδιαίτερες εκπτώσεις στη φόρμα της και να συνδιαλλαγεί με τις τάσεις της ποπ τις οποίες και επηρέασε. Βρίσκεται δε στο παγκόσμιο προσκήνιο από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, χωρίς έκτοτε να μειωθεί η δυναμική της. Είναι μια μουσική παγκόσμια η οποία απλώς διαθέτει ονομασία προέλευσης!

Και με αυτή την παγκόσμια μουσική θα κλείσουν τις εκδηλώσεις του Θεάτρου των Αγρών την στο Κυπαρίσσι, οι Tropical Storm οι οποίοι αποτελούν αυθεντικούς εκφραστές μιας μουσικής που ο ρυθμός της σε ξεσηκώνει και περιέχει μέσα της τη δροσιά της Τζαμάικα. Κυπαρίσσι και Τζαμάικα σε έναν απόλυτο συνδυασμό αποχαιρετισμού και δροσιάς για έναν ρυθμό γήινο ο οποίος περιέχει το γοητευτικό στοιχείο της εξωτικότητας σε μια μουσική που έχει ενώσει στα βήματα της εκατομμύρια ανθρώπων σ ολόκληρο τον πλανήτη.

Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο των Αγρών - Δείτε επίσης