ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ - LIVE

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 29.02.2024
έως Πέμπτη 29.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10€  

PANOS BIRBAS // Dandelion Live at Tiki Bar
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Ο Πάνος Μπίρμπας, μετά την πολύ πετυχημένη παρουσίαση του νέου του άλμπουμ ‘’Dandelion’’ στο Gazarte, εμφανίζεται ζωντανά την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στη σκηνή του αγαπημένου Tiki Bar Athens!
Στη δεύτερη και τελευταία live εμφάνισή του στην Αθήνα, θα μας παρουσιάσει εκτός από το νέο του άλμπουμ και κάποια παλαιότερα κομμάτια από τη δισκογραφία του, καθώς και διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών (Leonard Cohen, The Velvet Underground, Tom Waits, Nina Simone, κα.).
Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών:
Αργύρης Βασιλείου: ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Κωνσταντίνου: μπάσο
Σωτήρης Πέπελας: τρομπέτα
Πέτρος Κασιμάτης: τρομπέτα
Δάφνη Σβανιά: κρουστά
Χρήστος Χλιούρας: τύμπανα
Όλγα Γαλανάκη: πλήκτρα
Και η Rosey Blue special guest στα φωνητικά
Το Dandelion, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023 από την United We Fly, είναι ενορχηστρωμένο από τον ίδιο τον Πάνο Μπίρμπα ενώ οι συνθέσεις του είναι βασισμένες στις αρχές του songwriting, με έντονη κινηματογραφική διάθεση και επιρροές από τα 60ς. Στο δίσκο ξεχωρίζουν και 3 guest εμφανίσεις των Rosey Blue, Λόλας Γιαννοπούλου και Etten. Θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το βινύλιο το βράδυ της συναυλίας στο Tiki Bar.
"Στο LP “Dandelion” επιχείρησα να τραβήξω την κουρτίνα, να αποκαλυφθώ όσο το δυνατόν περισσότερο πηγαίος και ξεκάθαρος. Να γράψω ακριβώς για ότι περισσότερο αγαπώ κουβαλώντας μαζί μου όχημα ιδανικό για τα λόγια όλες τις αγαπημένες μου μουσικές.”
Ο Πάνος Μπίρμπας είναι τραγουδοποιός, μουσικός, ενορχηστρωτής και μουσικός παραγωγός. Η σόλο πορεία του ξεκινά με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album “Mournful” (2013) και του single "Lullaby" (2015). Το 2017 κυκλοφορεί από την Violins Productions το δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Finchley Road" όπου πρωταγωνιστούν οι ασυμβίβαστες ενορχηστρώσεις, καθώς και η εσωτερικότητα και η λυρικότητα. Από το 2015, ο Πάνος είναι frontman των Dustbowl και μαζί έχουν εμφανιστεί ζωντανά ως opening act για τους Dream Syndicate, Mark Lanegan κλπ.

PANOS BIRBAS // Dandelion Live at Tiki Bar
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Doors open → 21:00
Έναρξη live → 22:00
Εισιτήρια: 10 ευρώ
Προπώληση: ………
Tiki Bar Athens
Φαλήρου 15 – Κουκάκι
2109236908

Doors open → 21:00
Έναρξη live → 22:00 


Κάντε Like το psixagogia.gr