Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Αργύρης Λούλατζης & Παντελής Κυραμαργιός στο Σταυρός του Νότου Club

Χώρος:Σταυρός του Νότου ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο:2109226975
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 04.02.2023
έως Σάββατο 25.02.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Γενική Είσοδος: 12€  

Οι Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Αργύρης Λούλατζης και Παντελής Κυραμαργιός συμπράττουν σε μια σειρά εμφανίσεων στο Σταυρός του Νότου Club.

O Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης («Χτίζω Ανέμους», Οκτώβριος 2022), ο Αργύρης Λούλατζης («Σαντικλέρι», Δεκέμβριος 2022) και ο Παντελής Κυραμαργιός («Προσωρινά Αιώνιοι», Ιανουάριος 2023) καταλαμβάνουν το Club του Σταυρού του Νότου και, με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους προσέγγιση στο παραδοσιακό, το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, έρχονται να απογειώσουν όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

Με ένα ρεπερτόριο που θα μας ταξιδέψει σε γνωστά αλλά και νέα συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική τους μουσική χημεία, οι τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες ετοιμάζουν για όλους εμάς τέσσερις βραδιές που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

«Προτού ακόμα γνωριστούμε, ήμασταν ακροατές ο ένας του άλλου. Νιώθαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση. Σαν να έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Με τη ματιά του καθενός όμως να είναι κάπως διαφορετική, από άλλη γωνία. Έτσι που και οι τρεις μαζί να μην αφήνουμε κάποια πλευρά αθέατη. Βρεθήκαμε στις μουσικές σκηνές και γίναμε φίλοι πριν το καταλάβουμε.

Το μαγικό στις κοινές μας εμφανίσεις είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατέβει από τη σκηνή όταν τραγουδά ο άλλος. Δεν υπάρχει “δικό μου” τραγούδι και “δικό του”. Μόνο “δικά μας”.




Κάντε Like το psixagogia.gr

Σταυρός του Νότου - Δείτε επίσης