Σάκης Ρουβάς – «Έλα Και Θα Δεις»

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 03.04.2023
έως Παρασκευή 30.06.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστής μιας ερωτικής επανένωσης στο καινούριο του βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε!

Μετά την σαρωτική επιτυχία του Νο1 album του «Στα Καλύτερά Μου», ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 χρόνων στην Ελλάδα παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Έλα Και Θα Δεις» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου και ενορχήστρωση του Μάριου Ψιμόπουλου, μια δυναμική ερωτική μπαλάντα η οποία έχει ήδη κατακτήσει το κοινό.

Το εντυπωσιακό music video του «Έλα Και Θα Δεις» μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία Steven Airth & Spiros Kapsilis!

Οι αναμνήσεις ενός θυελλώδους έρωτα που έσβησε στον χρόνο έρχονται στο μυαλό του πρωταγωνιστή του βίντεο κλιπ, Σάκη Ρουβά. Το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν, το χθες γίνεται ένα με το σήμερα σε μια σχέση που άφησε πίσω της συναισθηματικά κατάλοιπα. Κινηματογραφικές εικόνες σε συνδυασμό με γλαφυρή σκηνογραφία και φωτογραφία μας μεταφέρουν μέσα σε αυτή την έντονη σχέση.

Το «Έλα Και Θα Δεις» απογειώνει ερμηνευτικά με μοναδικό τρόπο ο Σάκης Ρουβάς και στις ζωντανές sold out εμφανίσεις του στο Teatro Athens κάθε Παρασκευή & Σάββατο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μέχρι 27/5.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο album του Σάκη Ρουβά που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Δείτε το official video στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=kdJpLYVeWnA

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://sakisrouvas.lnk.to/ElaKaiThaDeisPR

Directed by: Steven Airth & Spiros Kapsilis
Director of Photography: Konstantinos Priovolos
Key Grip : Giorgos Kalampoukas
Gaffer: Dimitris Cane
Drone Operator : Kostis Nikolaou
Production Manager : Giorgos Xatzigeorgiou
Production Assistant : Stalo Pipona
Colorist : Dimitris Karteris
Model : Karolina Gorzala
Styling : Filitsa Nikolaidi, Chrysanthi Thomatos,
Make up : Despoina Papaioanou Nikoletta Drougka
Hair: Kyriakos Stavris 


Κάντε Like το psixagogia.gr