ΕΥΣΤΑΘΙΑ «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΥΖ»

Χώρος:Half note jazz club ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Τριβωνιανού 17 Μετς
Τηλέφωνο:210-9213360
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 21.02.2024
έως Πέμπτη 22.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 10€  

Η Ευσταθία προσκαλεί τους εκλεκτούς της φίλους στο αγαπημένο της στέκι, το Half Note Jazz Club, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, για να τους τραγουδήσει «τα δικά της μπλουζ».
Οι μπλε νότες κυριαρχούσαν πάντα στη φωνή και στη μουσική της. Τα τραγούδια της σαν ταινίες μικρού μήκους διηγούνται ιστορίες από την ζωή της αλλά και από τις ζωές των άλλων που παρακολουθεί προσεκτικά εδώ και χρόνια. Έτσι λοιπόν, θα τραγουδήσει από τη Δυσδαιμόνα -που είναι και το πρώτο της τραγούδι- μέχρι κομμάτια από το νέο της άλμπουμ «γένους θρυλικού» καθώς και κάποιες, εμβόλιμες, αγαπημένες της ρετρό διασκευές.
Η Ευσταθία βέβαια δεν θα είναι μόνη επί σκηνής . Εκτός από τους σταθερούς φίλους, συνεργάτες Χάρη Μπότση, Βαγγέλη Παπαχριστόπουλου, Γιώργου Βεντουρή και της νέας άφιξης του σολίστα Τάσου Γιαννούση, φιλοξενεί και μία φέρελπι παρουσία του μουσικού γίγνεσθαι αλλά και της θεατρικής σκηνής, την Αγγέλα Σιδηροπούλου.
«Τα δικά μου μπλουζ» σε μια μουσική παράσταση που κάνει φανερή τη διάθεση της τραγουδοποιού για πειραματισμούς και μιας αυτοαναιρούμενης αποδόμησης που κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι στην σοβαροφάνεια των καιρών μας. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Half Note Jazz Club.

Αγγέλα Σιδηροπούλου: τραγούδι- φωνητικά
Χάρης Μπότσης: πιάνο
Τάσος Γιαννούσης: Στρέλα, Τζουράς, μπουζούκι- φωνητικά
Γιώργος Βεντουρής: Κοντραμπάσο- φωνητικά
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: Τύμπανα
 

Κάντε Like το psixagogia.gr

Half note jazz club - Δείτε επίσης