Κωσταντής Πιστιόλης

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 18.01.2024
έως Παρασκευή 26.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Προπώληση: 13€ Στο ταμείο: 15€ 

"Ξενιτεμένα"
Παρουσίαση δίσκου
στο Θέατρο Ροές

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

και επιπλέον ημερομηνίες:
Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024
Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024
Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

O Κωσταντής Πιστιόλης φιλοξενείται στο Θέατρο Ροές στην Αθήνα, για να παρουσιάσει ζωντανά το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Ξενιτεμένα". Πρόκειται για ένα μουσικό έργο που εκκινεί από την ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική και μέσω του πειραματισμού φτάνει στο τώρα.

O Κωσταντής Πιστιόλης είναι μουσικός πνευστών οργάνων και αποτελεί μέλος των Villagers Of Ioannina City. Έχει συνεργαστεί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τους Χαΐνηδες, τον Γιάννη Χαρούλη, τη Ματούλα Ζαμάνη, τον Γιώργη Μανωλάκη, τον Γιάγκο Χαιρέτη και τον Βαγγέλη Καζαντζή. Ακόμη, έχει συνθέσει μουσική για τα ντοκιμαντέρ «Καινούργιος ουρανός» και «ΑΠΕΙΡΟΣ».

Μαζί του επί σκηνής θα είναι οι μουσικοί Βαγγέλης Καζαντζής (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Ριζόπουλος (κρουστά setup) και Κώστας Τσαρούχης (κοντραμπάσο).

Θα προηγηθεί η προβολή της ταινίας "Πέντε φορές Ξένος" του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου, για την οποία μεταξύ άλλων έχει γράψει μουσική και ο Κωσταντής Πιστιόλης. Η ταινία αποτυπώνει το ταξίδι του καλλιτέχνη Σταύρου Κωτούλα, ο οποίος, έχοντας ξεκινήσει από ένα μικρό χωριό της Ηπείρου, έζησε κυνηγημένος σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες.

Μαζί του επί σκηνής θα είναι οι μουσικοί:

Βαγγέλης Καζαντζής (ηλεκτρική κιθάρα)
Γιάννης Ριζόπουλος (κρουστά setup)
Κώστας Τσαρούχης (κοντραμπάσο).

Επιμέλεια ήχου: Νίκος Χριστογιαννόπουλος 


Κάντε Like το psixagogia.gr