Burger Project

Χώρος:Six D.O.G.S. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Αβραμιώτου 6, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο:2103210510
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 03.04.2022
έως Κυριακή 17.04.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Τιμή εισιτηρίου 12€ / άτομο Οικογενειακό πακέτο (4 εισιτήρια): 10€ / άτομο 

Εκεί που οι Burger Project θα φεύγαν για Περιοδεία, ήρθε και στάθηκε μπροστά τους η κυρία Πανδημία! Κλείστηκαν τότε στο σπίτι σα να ήταν Κιβωτός, νομίζοντας πως θα έρθει ο Κατακλυσμός… Έπαιξαν τα Μπλιμπλίκια τους, φάγανε μαρμελάδα, μα σύντομα ξεπόρτισαν για μια Ποδηλατάδα! Έκαναν μια Στροφή, ανοίξανε τον χάρτη και όλοι μαζί ξεκίνησαν για του six d.o.g.s το Πάρτι!

Για 3 Κυριακές οι πολύχρωμοι Burger Project θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας για να παρουσιάσουν άπαιχτα κομμάτια, τραγούδια που δεν παίζουν σχεδόν ποτέ ζωντανά και κάποια άλλα που δεν έχουν ακόμα ηχογραφηθεί ! Φυσικά, δεν θα παραλείψουν γνωστές κι αγαπημένες επιτυχίες για να χορέψουν μικροί και μεγάλοι, ανάμεσα σε διαδραστικά παιχνίδια και πρόζες από άλλο μπιφτεκογαλαξία… Θα είναι μια άπαιχτη συναυλία (για να μην πούμε Σούπερ Άπαιχτη)!

Ο χώρος του six d.o.g.s είναι συναυλιακός, κυρίως για ορθίους. Θα έχει όμως λίγες καρεκλίτσες για παππούδες και για θείους.

Η είσοδος θα γίνεται με αρνητικό self τεστ για τα παιδιά και ο χώρος θα φιλοξενήσει περίπου το 70% της πληρότητας του, ώστε όλοι να αισθανόμαστε άνετοι και ασφαλείς.

Πριν ή μετά τη συναυλία, ο υπέροχος κήπος του six d.o.g.s είναι ανοιχτός για ένα χυμό, ένα παιδικό γεύμα, μια μπυρίτσα βρε αδερφέ! 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Six D.O.G.S. - Δείτε επίσης