2o Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ

Χώρος:Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφόρος Συγγρού 107-109 Ν. Κόσμος - Κουκάκι
Τηλέφωνο:2130178000
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 07.12.2012
έως Κυριακή 09.12.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10 - 18 ευρώ 
Το δεύτερο Πανόραμα της Ελληνικής Τζαζ σκηνής επιμένει στο σκεπτικό της εξωστρέφειας του ελληνικού πολιτιστικού αγαθού. Εν προκειμένω της μουσικής και της τζαζ, όπως αυτή υπηρετείται από τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχήματα που υπάρχουν πια στη χώρα μας.



Μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς όπου τρία ελληνικά συγκροτήματα (Trilogia, Mode Plagal, Χάρης Λαμπράκης Quartet) συναντήθηκαν, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες, με σημαντικούς μουσικούς της Μεσογείου (Gilad Atzmon, Majid Bekkas, Andrea Romani), το φετινό Πανόραμα δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες μουσικούς που επελέγησαν να συνομιλήσουν με σπουδαίους σολίστες από τη βόρεια Ευρώπη και ειδικότερα από τη σκανδιναβική τζαζ σκηνή, ίσως την πιο ενδιαφέρουσα της Ευρώπης στις μέρες μας.



Έτσι, στην πρώτη συναυλία (7 Δεκεμβρίου), το κουαρτέτο του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου θα συναντηθεί με τον σαξοφωνίστα Tore Brunborg. Την επόμενη μέρα, οι Human Touch θα συνομιλήσουν με τον κιθαρίστα Teemu Viinikainen και την τρίτη βραδιά το Baby Trio του Γιώργου Κοντραφούρη θα φιλοξενήσει στη σκηνή της Στέγης τον σαξοφωνίστα Mikko Innanen.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Έβανς
Κάντε Like το psixagogia.gr

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών - Δείτε επίσης