Morten @ Lohan

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 08.03.2024
έως Παρασκευή 08.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  30€  

Ο DJ Morten, ένας από τους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής, έχει αφήσει το ανεξίτηλο στίγμα του σε όλο τον κόσμο με τον μοναδικό ήχο του. Με εμφανίσεις σε κορυφαία φεστιβάλ όπως το Ultra Music Festival, το EDC Las Vegas, το Sunset Music Festival και το Tomorrowland, ο Morten έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Συνεργαζόμενος με τον γνωστό Γάλλο DJ και παραγωγό David Guetta, οι δύο φίλοι δημιούργησαν το είδος 'Future Rave' και κυκλοφόρησαν ένα επιτυχημένο 4-track συνεργατικό EP με τίτλο 'New Rave'. Ο ήχος τους στο Future Rave έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια streams, ενώ ο Morten συνεχίζει να επικρατεί στη σκηνή, συμμετέχοντας σε κορυφαία events όπως το BIG SLAP και παίζοντας στα δημοφιλέστερα clubs της Ibiza.

Οι συναυλίες του στο Ushuaïa και Hï στην Ibiza, καθώς και η συμμετοχή του στην ευρωπαϊκή περιοδεία του David Guetta, αποτελούν μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του, ενώ οι παραγωγές του συγκεντρώνουν εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη ενέργεια και μοναδική μουσική στο επερχόμενο event του DJ MORTEN στο Lohan Nightclub. Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά, για μία και μοναδική εμφάνιση, έναν από τους πιο καθοριστικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. 


Κάντε Like το psixagogia.gr