DJ MUGGS (CYPRESS HILL-SOUL ASSASSINS)

Χώρος:Gazarte ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Βουτάδων 32-34
Τηλέφωνο:2103460347
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 09.03.2024
έως Σάββατο 09.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  22€  

Λίγοι παραγωγοί στην ιστορία του Hip-Hop έχουν φτιάξει τα δυο πιο αναγνωρίσιμα bangers όπως του DJ Muggs που εξακολουθούν να φωτίζουν τη Hip-Hop σκηνή μέχρι σήμερα όπως το «Insane In The Brain» και το μαμούθ «Jump Around».
Καθώς το ένα τρίτο του Cypress Hill, ο DJ Muggs είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία του ήχου μιας εποχής και την άνοδο του Hip-Hop της Δυτικής Ακτής τη δεκαετία του '90 τόσο πολύ που έφτασε να είναι το πρώτο συγκρότημα Hip-Hop που απέκτησε ένα αστέρι στη διαδρομή στο Hollywood Walk Of Fame!

Ο χαρακτηριστικός ήχος του τον βρήκε να συνεργάζεται με τους Ice Cube, Mobb Deep, GZA, Roc Marciano, Tricky, Sick Jacken, Planet Asia, Dr. Dre, Μach-Hommy, Rome Streetz, Yelawolf, Ill Bill, Madlib, Krs One, Mc Eiht, Xzibit, Kurupt, Dilated Peoples, Kool G Rap, Everlast, Wyclef Jean, Funkdoobiest, Westside Gunn και με remix σε μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής όπως U2, Janet Jackson, Simply Red, Depeche Mode!
Με 3 υποψηφιότητες για Grammy, το μέλος των Cypress Hill και ιδρυτής της Soul Assassins σας καλεί να απολαύσετε αυτήν την εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία να ακούσετε και να γνωρίσετε έναν από τους λίγους αληθινούς θρυλικούς παραγωγούς/DJs του Hip-Hop σε μια μοναδική βραδιά στο Rooftop του Gazarte! 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Gazarte - Δείτε επίσης