Δήμος Πλατανιά: Συναυλία με τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 04.09.2023
έως Δευτέρα 04.09.2023
Έχει Λήξει!
Χανιά   

Συναυλία στο Πέτρινο Θέατρο στα Νωπήγια, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00 μ.μ. από τον Δήμο Πλατανιά, τον Δήμο Κισσάμου και με την υποστήριξη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης ”

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κισσάμου και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, συνδιοργανώνουν συναυλία, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:00 μ.μ. στο Πέτρινο Θέατρο στα Νωπήγεια.
Η παραπάνω συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών δρώμενων που πραγματοποιούν τόσο ο Δήμος Πλατανιά όσο και ο Δήμος Κισσάμου σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα αντίστοιχες δράσεις που προάγουν την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιά μας, με δεκάδες γνωστά τραγούδια που κοσμούν τη δισκοθήκη μας πάνω από 20 χρόνια, υπόσχεται μια μοναδική παράσταση, μαζί με το καλλιτεχνικό του alter ego την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Από το «Μοίρα μου έγινες» μέχρι το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επίμονή σου» το « Είναι εντάξει μαζί μου» και τον τελευταίο δίσκο του Κώστα « Περιοδεία εντός» που δίνει άτυπα και τον τίτλο σε αυτή την σειρά παραστάσεων.
Η συναυλία διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Α.Ε και Castro Hotel. Οδοιπορικά έξοδα των καλλιτεχνών ανέλαβε η ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES και τη διαμονή τους η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, που φιλοξενεί και τη συναυλία στο Πέτρινο Θέατρο  


Κάντε Like το psixagogia.gr