Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 26.07.2023
έως Δευτέρα 31.07.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ  

«Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον»

ΗΠαγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου στην Ελλάδα!

Το 2023 η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου επιστρέφει και πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 31 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και να παρουσιάσει τις καινοτομίες στον αγροκτηνοτροφικό τομέα.

Με επίκεντρο της Έκθεσης την ανάπτυξη των κλάδων θα πραγματοποιηθούν ημερίδες με σύγχρονη θεματολογία που αφορά τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχοντας αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας & επιθυμώντας να διατηρήσει τον τίτλο της, αναμένεται να παρουσιάσει διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου για να έρθετε σε επαφή με άλλους επαγγελματίες του κλάδου σας, να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο κοινό της Κρήτης, για να διευρύνετε το πελατολόγιό σας και φυσικά να δώσετε το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες αγροκτηνοτροφικές εκθέσεις της Ελλάδας. 

Καθημερινές 17.00-22.00
Σαββατοκύριακο 10.00-14.30 & 17.00-22.00


Κάντε Like το psixagogia.gr