Zoe Efstathiou / Egil Kalman

Χώρος:Six D.O.G.S. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Αβραμιώτου 6, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο:2103210510
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 18.12.2022
έως Κυριακή 18.12.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  8€  

Το ντούο Zoe Efstathiou / Egil Kalman, ενεργό στη σύγχρονη σκανδιναβική σκηνή της ηλεκτρονικής, αυτοσχεδιαστικής και ηλεκτροακουστικής μουσικής, έχει ηχογραφήσει δύο δίσκους, έχει δημιουργήσει οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις και έχει περιοδεύσει σε Ευρώπη και Σκανδιναβία.
Έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στα Nordic Music Days, Copenhagen Jazz Festival, Samtida Musik, Onassis Cultural Center SGT, Blow out, Inkonst, Alice Copenhagen.
Το ντούο χρησιμοποιεί ακουστικά αλλά και ηλεκτρονικά όργανα δημιουργώντας ένα προσωπικό ήχο, όπου τα όρια μεταξύ του ηλεκτρονικού και ακουστικού ήχουν παύουν να είναι διακριτά.

Η Ζωή Ευσταθίου είναι πιανίστα και συνθέτης, γνωστή για τις πρωτοποριακές της τεχνικές στο προετοιμασμένο πιάνο. Έχει χαρακτηριστεί από τη γερμανική εφημερίδα der Freitag ως "μάστερ του προετοιμασμένου πιάνου" περιγράφοντας τη συναυλία της στο A l'Arme Festival του Βερολίνου ως "αυτοσχεδιαστικό αριστούργημα."
Ο προσωπικός της δίσκος θα κυκλοφορήσει το 2023 από τη γνωστή Σουηδική εταιρία iDeal Recordings.
"Χωρίς αμφιβολία εξαιρετική πιανίστα που έχει καλλιεργήσει μία πραγματικά προσωπική και αμίμητη γλώσσα σύγχρονων τεχνικών του πιάνου.

Ο Egil Kalman είναι Σουηδός μουσικός και συνθέτης, με κυρίως όργανα το modular synthesizer και το κοντραμπάσο. Έχει ηχογραφήσει και περιδεύσει παγκοσμίως και είναι ενεργός στην σύγχρονη, την ηλεκτρονική και τη τζαζ μουσική. Το ντεμπούτο προσωπικό αλμπουμ του Kingdom of Bells : Egil Kalman plays the Synthi 100 κυκλοφόρησε το 2022 από την iDeal Recordings.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Six D.O.G.S. - Δείτε επίσης