Maluma Live in Athens

Χώρος:Ο.Α.Κ.Α. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφόρος Σπύρου Λούη
Τηλέφωνο:2106834060
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 18.03.2022
έως Παρασκευή 18.03.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Golden Standing 70€ Arena Standing 45€ GOLDEN VIP 160€ V.I.P / A 125€ V.I.P / B 90€ A Zone 70€ B Zone 63€ C Zone 50€ D Zone 35€ * * Προσφορά: Εισιτήρια με 29€ για τους δικαιούχους Freedom Pass 

MALUMA

WORLD TOUR 2022

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ, ΑΘΗΝΑ

Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ο superstar MALUMA ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες του WORLD TOUR του και κλείνει ραντεβού με το κοινό του στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2022!

Ο πιο hot καλλιτέχνης της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο κολομβιανός superstar MALUMA θα έρθει επιτέλους και στην Ελλάδα και υπόσχεται να μας αναστατώσει σε ένα show όπως δεν το έχουμε ξαναδεί!

Ο all - time - favorite performer εκτινάχθηκε την τελευταία χρονιά ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως χαρίζοντάς μας ένα ακόμη προσωπικό album με το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts και μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips, mega hits, συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες ενώ πολύ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία δίπλα στην υπέροχη Jennifer Lopez!

Στα μισά της άνοιξης και ενώ οι ειδήσεις για συναυλίες και παγκόσμιες περιοδείες μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν, ο MALUMA κάνει ένα διάλειμμα από το studio και το Hollywood και ανακοινώνει τους νέους σταθμούς του WORLD TOUR που θα τον φέρει σύντομα, κοντά στους fans του σε όλο το κόσμο.

Stay tuned για περισσότερες ανακοινώσεις για την πιο καυτή συναυλία που έχετε ζήσει ποτέ!

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ευρώπη, ο κολομβιανός superstar Maluma αναγκάστηκε να αναδιαμορφώσει το πλάνο της παγκόσμιας περιοδείας του και έτσι η προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου συναυλία του στο ΟΑΚΑ, μεταφέρεται για την Παρασκευή 18 Μαρτίου!

Due to the current situation in Europe and the rescheduling on Maluma's tour, the event in Athens, will take place on March 18th, at OAKA Stadium.

 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Ο.Α.Κ.Α. - Δείτε επίσης