31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας

Χώρος: Aquila Atlantis ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 18.06.2020
έως Κυριακή 21.06.2020
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   

Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) ανακοινώνει την διοργάνωση του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νευρολογίας το οποίο φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου 2020, στα ξενοδοχεία Aquila-Atlantis Hotel και GDM Megaron, στο Ηράκλειο Κρήτης.
 
Το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Νευρολογίας στην Ελλάδα που φιλοδοξεί να καλύψει τις τρέχουσες εξελίξεις στα διακριτά γνωστικά πεδία της ειδικότητας. Αποτελεί πλέον πάγια πολιτική της ΕΝΕ ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του συνεδρίου σε θέματα που απασχολούν την καθημερινή κλινική πρακτική με επικαιροποιημένη επιστημονική ενημέρωση.

 
Περιλαμβάνονται επίσης διαλέξεις με συμμετοχή συναδέλφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ΕΝΕ και της προσπάθειας για δημιουργία δικτύου συνεργασίας με κέντρα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου έχουν προσκληθεί και θα μετέχουν συνάδελφοι από χώρες της Μέσης Ανατολής. Η επιλογή της Κρήτης ως τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου συμβάλει καταλυτικά σε μία τέτοια προσπάθεια.
 
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν επίσης τα θεραπευτικά και διαγνωστικά πρωτόκολλα της ΕΝΕ και η επικαιροποίησή τους. Όπως και στα προηγούμενα Πανελλήνια Συνέδρια έχει προβλεφθεί επίσης η επιδότηση συμμετοχής εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής αριθμού ειδικευομένων και νέων ειδικών Νευρολόγων από όλες τις Πανεπιστημιακές και Κλινικές του ΕΣΥ που χορηγούν πλήρη ειδικότητα στη Νευρολογία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.enee.gr και www.globalevents.gr
 
Προσβλέπουμε με την ενεργό συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην επιτυχία του συνεδρίου.
Κάντε Like το psixagogia.gr

Aquila Atlantis - Δείτε επίσης