Mega Masque Disco Party | Vamos barbarella!

Χώρος:Άνοδος Live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Θριάμβου 2 Γάζι
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 29.02.2020
έως Σάββατο 29.02.2020
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   

...το μεγαλύτερο αποκριάτικο Disco Party στην Άνοδο, είναι γεγονός! 
Η disco barbarella επιστρέφει στο αποκορύφωμα του καρναβαλιού, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, με ένα ξέφρενο μασκέ πάρτι, που θα αφήσει ιστορία!!!
Έτσι λοιπόν, κρατώντας τις πολύχρωμες σερπαντίνες και τα ρόπαλα μας, μπαίνουμε στην μάχη της διασκέδασης, με παντελόνια καμπάνες, λαμέ πουκάμισα και afro περούκες, για την πιο αστραφτερή βραδιά της Αποκριάς!
Ετοιμάστε τα απαραίτητα ‘’πολεμοφόδια’’, μάσκες, στολές, φτερά, περούκες, σερπαντίνες, κομφετί, ρόπαλα, χαρτοπόλεμο, και ελάτε να γιορτάσουμε σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, με ατελείωτο χορό, κέφι, VIP καλεσμένους, Special VIDEO MIX, performing acts, και πολλές εκπλήξεις μέχρι το πρωί!
Γι’ αυτό λοιπόν, ασχέτως αν είστε ο Travolta, o τύπος με το σκισμένο τζιν α λα Μιχαλόπουλος, ο χορευταράς με το δερμάτινο μπουφάν α λα Γαρδέλης, ή ο Bobby Farrell, μαζέψτε όλη σας την όρεξη, και ελάτε να περάσουμε μία μαγική βραδιά, και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως! Πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν, θα σας περιμένουν καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς! 

 
Τα deck της barbarella, με την πληρέστερη δισκοθήκη της, θα αναλάβουν οι Petros Bratakos & Pap RMX, με Special Guest τον VDJ Alexiou Kostas, σε ένα συναρπαστικό HD LIVE VIDEO MIX SHOW!
Guest MC: Dj-Nicola Melody Club
 
Ετοιμαστείτε λοιπόν, για την πιο δυνατή βραδιά που έχει γνωρίσει ποτέ το νησί μας!
● Amazing decorations by Anodos Live Heraklion
● Tip: Θα πλημμυρίσει ο χώρος με χαρτοπόλεμο, σερπαντίνες & εκατοντάδες μπαλόνια. 
● Happening: Rio Carnival dancers, διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης - διαγωνισμός χορού.
● State of the Art Sound System & Visual Equipment - Laser Patterns
Κάντε Like το psixagogia.gr