Λουδοβίκος των Ανωγείων

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 26.04.2014
έως Σάββατο 26.04.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Κανονικό 10 ευρώ | Φοιτητικό/Ανέργων 8 ευρώ 



Λουδοβίκος των Ανωγείων «Το βλέμμα θέλει δύο μ»

Σάββατο 26.04 - Ηράκλειο «Cine Studio live”


Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα δώσει 3 μοναδικές εμφανίσεις στην Κρήτη και θα μας παρουσιάσει τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «Το βλέμμα θέλει δύο μ», παλιότερα αγαπημένα και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με τον δικό του τρόπο!

Στον πολυχώρο ARTERIAστον Αγιο Νικόλαο την Παρασκευή 25 Απριλίου, στο CineStudioστο Ηράκλειο το Σάββατο 26 Απριλίου και την Κυριακή 27 Απριλίου στο StudioOXONOUστα Χανιά.

Τρείς βραδιές όπου ο Λουδοβίκος θα σας ταξιδέψει με το δικό του μαγικό τρόπο, μέσα από τραγούδια, τις μελωδίες και λόγια του.

Γεννήθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης, ένα ορεινό χωριό σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του Ψηλορείτη. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργης Δραμουντάνης.

Όπως ο ίδιος λέει «το χρώμα που θωρούσα πιότερο σαν ήμουνα μικρός ήτανε το λευκό, το χρώμα του χιονιού. Την θάλασσα αγνάντεψα στα έντεκά μου χρόνια».

Από μικρό παιδί ήθελε να γίνει ζωγράφος. Με τη ζωγραφική θα ασχοληθεί ως το 1979 τη χρονιά που τον ανακάλυψε ο Μάνος Χατζιδάκις σε ένα ταξίδι του στ' Ανώγεια. Τον άκουσε να παίζει μαντολίνο ένα βράδυ και να τραγουδά με μια παρέα φίλων. Θα τον καλέσει κοντά του και θα τον οδηγήσει στο τραγούδι, έναν ακόμη ταλαντούχο νέο, ανάμεσα σε πολλούς άλλους που ο μεγάλος μας συνθέτης ανέδειξε.

«Εκείνος μου έδειξε να ζωγραφίζω με τη μουσική και το τραγούδι, λέει ο Λουδοβίκος για το Μάνο Χατζιδάκι. Μουσικό σκολειό μου υπήρξανε τ' Ανώγεια. Εκεί έμαθα να παίζω μαντολίνο από μικρός, εκεί έμαθα μουσική ακούγοντας τους παλιότερους να παίζουν λύρα και να τραγουδάνε μαντινάδες».

Στις εμφανίσεις του στην Αυλαία ο Λουδοβίκος θα μας θυμίσει τραγούδια και μελωδίες από την πλούσια δισκογραφική του πορεία και θα μας παρουσιάσει τον πιο πρόσφατο δίσκο του «Το τελευταίο τραγούδι», μια καινούργια ματιά πάνω στο κρητικό μοιρολόι.

Μαζί του η Αλίκη Ζωγράφου (τραγούδι), ο Μανόλης Μπαρδάνης (φυσαρμόνικα) , ο Γιώργης Κοντογιάννης (λύρα-κρουστά) και ο Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα).

Παρασκευή 25.04 - Αγ. Νικόλαος «Πολυχώρος ARTERIA»

Γενική Είσοδος: 8€ | Ώρα έναρξης 21:30

1ο χλμ. εθνικης οδου Αγ.Νικολαου - Σητειας, τηλ.28410 26670


Σάββατο 26.04 - Ηράκλειο «CineStudio”

Γενική Είσοδος: 8€ | Ώρα έναρξης 21:30

Λ. Ικάρου και Ηροδότου , Αλικαρνασσός Τηλ. 2810823813


Κυριακή 27.04 - Χανιά «StudioOXONOU»

Γενική Είσοδος: 8€ | Ώρα έναρξης 21:30

ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29 Χαλέπα, τηλ. 6972694294




Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης