"ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Χώρος:Θεατρικός Σταθμός Ηρακλείου ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:ΕΦΕΣΟΥ 9
Τηλέφωνο:2810221227
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 29.01.2014
έως Τρίτη 04.02.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   





Το Θεριό του Ταύρου από τη θεατρική ομάδα των δημοσιογράφων του Ηρακλείου Πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου κάνει η νέα παραγωγή της θεατρικής ομάδας των δημοσιογράφων του Ηρακλείου.

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της τουρκικής λογοτεχνίας, με οικουμενικό όμως χαρακτήρα θα παρουσιάσει στην φετινή της παραγωγή η θεατρικής ομάδας των δημοσιογράφων του Ηρακλείου.

Πρόκειται για το διάσημο θεατρικό του σατιρικού συγγραφέα και πολιτικού ακτιβιστή Αζίζ Νεσίν "Το Θεριό του Ταύρου" το οποίο, αν και γράφτηκε ως διήγημα αρχικά το 1953, εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και με μηνύματα που κουβαλούν πολλαπλές αναγνώσεις.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις με τα έργα "Θεατρικές Διαδρομές", "Με δύναμη από την Κηφισιά" και "Κοινός Λόγος", η τέταρτη δουλειά της Θεατρικής Ομάδας των Δημοσιογράφων του Ηρακλείου αφορά σε μία καυστική κωμωδία όπου οι ήρωες είναι πρόσωπα καθημερινά, εύκολα αναγνωρίσιμα, τα οποία βιώνουν φόβους, αδυναμίες, αδιέξοδα και αναζητούν λύσεις που θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν. Τα καταφέρνουν όμως πάντα; Μήπως ο καθένας κρύβει μέσα του ένα θεριό και μήπως καλείται να έρθει αντιμέτωπος και με άλλα θεριά γύρω του;

Ήρωας του "Θεριού του Ταύρου", ο αγαθός Νουρή Σαγιανέρ πιέζεται βασανιστικά από την οικογένειά του να αντιμετωπίζει τον σκληρόκαρδο ιδιοκτήτη του καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία. Κωμικοτραγικές συμπτώσεις στο αστυνομικό τμήμα θα αλλάξουν την ζωή του Νουρή. Τι ρόλο μπορεί όμως να διαδραματίσει σ’ αυτό το παιχνίδι ζωής το "Θεριό του Ταύρου"; Έχει ανάγκη η κοινωνία από "θεριά"; Η συνέχεια επί σκηνής…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Αντωνάκης

Παίζουν: Ελένη Βακεθιανάκη, Μάριος Διονέλλης, Μαρία Ζαννιά, Αντιγόνη Καμπάνη, Δημήτρης Κολοτούρος, Χάρης Λεοντάκης, Κατερίνα Μηναδάκη, Κώστας Παπάζογλου, Ειρήνη Τσάκα, Ελίνα Φαρσάρη και Μιχάλης Φουργιαλάκης.

Είσοδος ελεύθερη.

Η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων αποφάσισε και φέτος να ζητήσει από το κοινό, αντί εισιτηρίου, να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη.

Κάντε Like το psixagogia.gr

Θεατρικός Σταθμός Ηρακλείου - Δείτε επίσης