ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Χώρος:Ιστορικό Μουσείο Κρήτης ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Οίκος Ανδρέου & Μαρίας Καλοκαιρινού Σοφοκλή Βενιζέλου 27 / Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 7
Τηλέφωνο:2810283219
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 21.12.2013
έως Σάββατο 28.12.2013
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
 

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και οι αγαπημένοι ήρωες των κινουμένων σχεδίων φόρεσαν τα γιορτινά τους και επιστρέφουν στο ΙΜΚ για ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων, όλο εκπλήξεις και ανατροπές! Ο Εμπενίζερ, ο Τζακ, η Κλάρα, ο Ρούντολφ, ο Βασιλιάς των Ποντικιών αλλά και η Ιωάννα Θέμελη ταξιδεύουν με το Polar Express και σπεύδουν για να φτάσουν στο ΙΜΚ πριν έρθουν τα Χριστούγεννα!

Αυτή τη φορά θα δουλέψουν μαζί με τα παιδιά για να κατασκευάσουν το φενακιτοσκόπιο, μία από τις παλαιότερες μηχανές κινουμένου σχεδίου. Ο Άγιος Βασίλης, τα έλκηθρα και οι τάρανδοί του, θα ξαναζωντανέψουν χρησιμοποιώντας αυτήν την πρώιμη τεχνική κίνησης. Μια μηχανή κινουμένου σχεδίου για ένα πρωτότυπο, δημιουργικό δώρο, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Εμπενίζερ, ο Τζάκ, η Κλάρα, ο Ρούντολφ, ο Βασιλιάς των Ποντικιών, η δημιουργός κινουμένου σχεδίου Ιωάννα Θέμελη θα περιμένουν τα παιδιά για ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 11.00π.μ. ενώ στις 28 Δεκεμβρίου ξανά την ίδια ώρα με πρωτοχρονιάτικη διάθεση!

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού ως Α΄ Γυμνασίου.

5€
Στα παιδιά θα προσφερθούν τα υλικά των κατασκευών τους.

Η διάρκειά των εργαστηρίων υπολογίζεται στις δυο ώρες και η δήλωση συμμετοχών είναι απαραίτητη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ στα τηλέφωνα 2810 283219 και 288708 (εσωτ: 106), Φανή Καμπάνη, μεταξύ 13.00-17.00 καθημερινά.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης - Δείτε επίσης