Ο Πουπουλένιος του Μακντόνα στο θέατρο Αθηνών

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 12.10.2013
έως Κυριακή 20.04.2014
Έχει Λήξει!
Αθήνα   


Με τον «Πουπουλένιο», το δυστοπικό θρίλερ- μαύρη κωμωδία του Ιρλανδού συγγραφέα Μάρτιν ΜακΝτόνα συναντώνται επί σκηνής τέσσερις σημαντικοί Έλληνες ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Γιώργος Πυρπασόπουλος στο θέατρο Αθηνών. Η πρεμιέρα της παράστασης στις 12 Οκτωβρίου, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Κ. Μαρκουλάκης.

Σε ένα άγνωστο, αυταρχικό καθεστώς, ένας συγγραφέας (Κ. Μαρκουλάκης) ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς ερευνητές (Νίκο Κουρή και Οδ. Παπασπηλιόπουλο) για τις παράξενες ιστορίες που έχει γράψει. Ιστορίες με παιδιά. Όχι, όμως, "για παιδιά". Κάποιες αστείες και τρυφερές, κάποιες σκληρές και ζοφερές. Στην πορεία της ανάκρισης αποκαλύπτονται σκοτεινά εγκλήματα και ερωτήματα για το παρελθόν του συγγραφέα, αλλά και την ιδιόμορφη σχέση του με τον αδερφό του, ενώ τίθενται ερωτήματα για τον ρόλο του καλλιτέχνη και του έργου του στην σκληρή πραγματικότητα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

ΔΙΑΝΟΜΗ
Χατούριαν (συγγραφέας): Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Τουπόλσκι (ανακριτής): Νίκος Κουρής
Άριελ (ανακριτής): Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Μίκαλ (αδελφός): Γιώργος Πυρπασόπουλος


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
20 ευρώ πλατεία Α', 17 ευρώ πλατεία Β', 17 ευρώ λαϊκή απογευματινή, 14 ευρώ νεανικό (έως 28 ετών) , συνταξιούχοι (άνω των 60 ετών ), 14 ευρώ οικονομικό*, 10 ευρώ άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας), Σάββατο βράδυ και περίοδο εορτών γενική είσοδος 20 ευρώ.

Ενιαίο οικονομικό εισιτήριο για τρεις διαφορετικές παραστάσεις, στην ειδική τιμή των 42 ευρώ.
(ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - «SORRY...I'M GREEK», ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - «Ο ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟΣ», ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ - «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ»)
Κάντε Like το psixagogia.gr