«ΦεστιβαλάΚι» H KΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Χώρος:ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς 100
Τηλέφωνο:2103475518
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 14.09.2013
έως Σάββατο 14.09.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα   



«ΦεστιβαλάΚι»
H KΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το φεστιβαλάκι μας δίνει ραντεβού το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με «οικοδεσπότες» τον Ψαραντώνη, τον Βασίλη Σκουλά και τους Ριζίτες, σε ένα πρωτοφανές πανόραμα τεχνών και πολιτισμού από την Κρήτη.

Κάποιοι έρχεστε μόλις σε πρώτη επαφή μαζί του, άλλοι το έχετε ήδη κάπου ακούσει και πολλοί συμμετέχετε ήδη στην on line προετοιμασία του.

Με Κρητική λοιπόν καταγωγή, το «Φεστιβαλάκι» είναι ένα σύγχρονο, ετήσιο, πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ – θεσμός, με επίκεντρο τις τέχνες και τον πολιτισμό της Κρήτης. Είναι το πρώτο φεστιβάλ που δημιουργείται από το κοινό μέσα από αλληλεπίδραση και συμμετοχή.

Μετά από επτά ολόκληρους μήνες προετοιμασίας για τον εντοπισμό και συντονισμό των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του νησιού αλλά και της δεύτερης πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης στο Ηράκλειο, το Φεστιβαλάκι ανοίγει τα φτερά του για την Αθήνα.

Ως φεστιβάλ αλλά πρωτίστως ως κοινότητα ανθρώπων με κοινό πάθος για την Κρήτη και τον πολιτισμό της, έρχεται, συνεπές με τον στόχο του, για μια κόμη χρονιά να προστατεύσει, να μεταδώσει και να αναπαράγει τις τέχνες και τον πολιτισμό της Κρήτης, συγκεντρώνοντας και παρουσιάζοντας - με σύγχρονο τρόπο και μέσα - τις παραδόσεις και τις σύγχρονες πολιτιστικές τάσεις του νησιού μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα, εκθέσεις, εργαστήρια, διάλογο και συμμετοχή, αποσκοπώντας να γεφυρώσει το χθες με το σήμερα... για το αύριο.

Πρόκειται για μια πολυθεματική πολιτιστική εμπειρία κάτω από την οποία συναντιούνται η μουσική, ο χορός, οι μαντινάδες, το βιβλίο, το θέατρο, τα εικαστικά, η φωτογραφία, το βίντεο, οι παραδοσιακές τέχνες και οι Κρητικές γεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ συντονιστείτε με την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook (festivalaki: cretan festival of arts & culture) και στο www.festivalaki.gr.

Aντέστε να γιορτάσουμε
τση τέχνης το μεράκι
την Κρήτη να γλεντίσουμε
πάμε Φεστιβαλάκι.

*Τα παιδιά έως 10 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι,



Κάντε Like το psixagogia.gr

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - Δείτε επίσης