Το ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού

Χώρος:ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λόφος Φιλοπάππου
Τηλέφωνο:2103244395, 2109958539
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 30.05.2012
έως Κυριακή 23.09.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα  15 ευρώ (παιδικό 5, νεανικό 10) 
Το πρόγραμμα αλλάζει κάθε δεύτερη Τετάρτη. Η διάρκεια είναι περίπου 90 λεπτά, χωρίς διάλειμμα. Συγκρότημα από 75 χορευτές, μουσικούς και τραγουδιστές. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές περιοχές της Ελλάδας, η κάθε μία παρουσιάζεται με τις δικές της αυθεντικές φορεσιές, τα μουσικά όργανα, τα τραγούδια και τους χορούς της. Η απόδοση είναι όσο πιο πιστή γίνεται προς το ιστορικό πρωτότυπο.



Το κηποθέατρο βρίσκεται απέναντι από την Ακρόπολη, στην πίσω πλευρά του Λόφου Φιλοπάππου. Κατασκευάστηκε ειδικά για το μουσικοχορευτικό συγκρότημα “Δόρα Στράτου”, με μόνιμο σκηνικό του Σπύρου Βασιλείου.
Με τα πόδια: Απέναντι από την Ακρόπολη, από το τέρμα του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς τον Αγ. Δημήτρη Λουμπαρδιάρη, ακολουθείτε τις πινακίδες. Με το μετρό: Σταθμός "Ακρόπολη".
Από την Πλάκα, τέρμα του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης. Με λεωφορείο: τρόλλεϊ 15 μέχρι την Πλατεία Φιλοπάππου, ή γραμμή 230 Ακρόπολη-Ζωγράφου Με αυτοκίνητο: περιφερειακός του Φιλοπάππου, από το εστιατόριο “Διόνυσος” ή από Πετράλωνα. Υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης.

Κάντε Like το psixagogia.gr