Έκθεση Παιδικού Βιβλίου στο Ηράκλειο

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 30.03.2013
έως Κυριακή 31.03.2013
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Με ελεύθερη είσοδο  
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου 2 Απριλίου ημέρα γεννήσεως του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το Τεχνόπολις σε συνεργασία με γνωστά βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου, διοργανώνει έκθεση παιδικού βιβλίου.



Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Τεχνόπολις.

Στη διάρκεια αυτού του διήμερου, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, μέσα από τον κινηματογράφο και ενδιαφέρουσες, μουσικές, θεατρικές και εικαστικές εκδηλώσεις με παιδαγωγούς και κλόουν.

Παράλληλα, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα, θα προβάλλονται κατά τις ημέρες της έκθεσης (ώρα έναρξης 12:00 το πρωί του Σαββάτου 30 και της Κυριακής 31 Μαρτίου) παιδικές ταινίες όπου αντί για εισιτήριο, μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα τα οποία και θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σ’ ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο οι μικροί βιβλιοφάγοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αγαπημένα παραμύθια από μια μεγάλη γκάμα της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

Τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν, οι ώρες των δραστηριοτήτων αλλά και οι ταινίες που θα προβληθούν το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου, θα ανακοινωθούν σύντομα...

Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ. έως...

Με ελεύθερη είσοδο για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες!

Σας περιμένουμε!


Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης