Ποτέ δεν είναι αργά - Hope Springs

ΠόληΕναρξηΛήξηΧώροςΔιεύθυνσηΤηλέφωνο 
Ηράκλειο1/1/201331/1/2013Πολυχώρος ΤεχνόπολιςΛεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου2810 821 400 
Αθήνα6/12/201216/12/2012ODEON KOSMOPOLIS ΜΑΡΟΥΣΙΛεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι (Κόμβος Αττικής Οδού)2106786000 
Τιμή  
Η Kay (Meryl Streep) και ο Arnold (Tommy Lee Jones) μπορεί να είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, πάσχουν όμως από όλα τα συμπτώματα της οικειότητας. Μετά από δεκαετίες έγγαμου βίου, η Kay αισθάνεται την ανάγκη να αναζωπυρώσει το μεταξύ τους πάθος.



Έτσι, όταν μαθαίνει για έναν φημισμένο σύμβουλο γάμου (Steve Carell) που εδρεύει στο Great Hope Springs, μια επαρχιακή κωμόπολη, προσπαθεί να πείσει τον επιφυλακτικό σύζυγο της να φύγει μαζί της για μια εβδομάδα εντατικής θεραπείας. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή.



Όσο δύσκολο και αν είναι να καταφέρει τον πεισματάρη και εργασιομανή Arnold να τη συνοδέψει σε αυτό το ταξίδι αναψυχής και αναζήτησης, η πραγματική πρόκληση τους περιμένει όταν φτάσουν στον προορισμό τους. Εκεί, θα χρειαστεί να αποβάλλουν όλες τις αναστολές τους και να προσπαθήσουν, με την καρδιά τους, να ανάψουν ξανά τη σπίθα που κάποτε τους έφερε κοντά.



Μετά την μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία του "Ο Διάβολος Φορούσε Πράντα", το τέλειο δίδυμο, ο σκηνοθέτης David Frankel και η πρωταγωνίστρια Meryl Streep συναντιούνται ξανά σε μια απολαυστική κομεντί για την αναπάντεχη απόφαση μιας γυναίκας να αναθερμάνει τη σεξουαλική της ζωή μετά από 30 χρόνια γάμου. Σε σενάριο της ταλαντούχας Vanessa Taylor (Game of Thrones) και με συμπρωταγωνιστές τους μοναδικούς Tommy Lee Jones και Steve Carell, το "Ποτέ δεν είναι αργά" έχει όλα τα συστατικά μιας εύστοχης ταινίας που διαθέτει την τόλμη που μπορεί να αφοπλίσει και τους πιο κυνικούς.



Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ
Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Καρέλ , κ.α

TRAILER

Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης

 

ODEON KOSMOPOLIS ΜΑΡΟΥΣΙ - Δείτε επίσης