Η Ελένη Βιτάλη κάθε Δευτέρα στον Σταυρό Του Νότου

Χώρος:Σταυρός του Νότου ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο:2109226975
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 05.11.2012
έως Δευτέρα 07.01.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριο μας προσκαλεί σε μια αναδρομή – διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα.
Τραγούδια λαϊκά, δημοτικά, ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι, από εκείνα που μας "πειράζουν”, τραγούδια “πειραχτικά” όπως λέει και η ίδια.



Όλα ενώνονται, ενορχηστρώνονται και διασκευάζονται από τον Νίκο Ξύδη και τους κορυφαίους μουσικούς, αυτής της εξαίρετης μπάντας!
Το παραδοσιακό βιολί και τα κρουστά συνομιλούν με την ηλεκτρική κιθάρα και το πιάνο, ενώ οι φωνές των μουσικών αγκαλιάζουν την μαγική φωνή της, άλλοτε σαν τα αέρινα πολυφωνικά φωνητικά των Beatles κι άλλοτε σαν ισοκρατηματικό μοιρολόι που σου γδέρνει την ψυχή.
Συνταξιδιώτες της ο Νίκος Ξύδης και ως τραγουδοποιός (ο οποίος φέρνει μαζί του και την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Πατέντα”) και η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.

Η Ελένη Βιτάλη και η παρέα της μας περιμένουν από τις 5 Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού Του Νότου, με στόχο και σκοπό να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι και να χορέψουμε, σε μια παράσταση “εφ' όλης της ύλης” .

Ώρα έναρξης: 22:00

Κάντε Like το psixagogia.gr

Σταυρός του Νότου - Δείτε επίσης