"Hotel Nemesis" | Comedy Club

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 25.02.2024
έως Δευτέρα 04.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  10€  

To Comedy Club παρουσιάζει

Hotel Nemesis Της Γεωργίας Τσαγκαράκη

Βρισκόμαστε στο, μοναδικό στο είδος του, Ξενοδοχείο Φαντασμάτων «Nemesis», στο Σούνιο, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, του σωτηρίου έτους 1925.

Κι ενώ θα μπορούσε να είναι μια φυσιολογική μέρα του χρόνου, αυτό δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ στο Nemesis. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τη σημασία του στο χάρτη: ανεκπλήρωτοι έρωτες, δραματικές αυτοκτονίες, αταίριαστα προξενιά, ανικανοποίητες επιθυμίες, φόνοι, συνδικαλιστικές επαναστάσεις… Μια παλέτα από σουρεαλιστικές περσόνες συναντιούνται κάτω από τη στέγη τού στοιχειωμένου ξενοδοχείου, για να γιορτάσουν τη δύναμη της αγάπης, της φιλίας και της τέχνης. Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στους ήχους και τα χρώματα της εποχής των φανταχτερών ‘20s. Μια σκηνική εμπειρία γεμάτη χιούμορ, δράση και έρωτα!

Η ομάδα του Comedy Club ιδρύθηκε το 2017 από τη Γεωργία Τσαγκαράκη, με σκοπό την εξερεύνηση στην περιοχή της ελαφρότητας και του χιούμορ. Η εβδομαδιαία συνάντηση με ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, επαγγελμάτων, φιλοσοφικών αναζητήσεων και καταβολών δημιούργησε μια συμπαγή ομάδα, που ανανεώνεται μεν, αλλά εκπέμπει διαχρονικά. Το φετινό έργο γράφτηκε από τη σκηνοθέτη, για να εξυπηρετήσει τις επιθυμίες της ομάδας: ένας φόνος, μια ιστορία αγάπης, χορός και τραγούδι ήταν αρκετά για να ξεδιπλωθεί ο σκελετός τής ιστορίας και να εμφανιστεί μια αστυνομική κωμωδία με στοιχεία καμπαρέ και δραματικής κομεντί. Μέριμνα και στόχος της σκηνοθέτη είναι η δημιουργία ομάδων με δυναμικό χαρακτήρα, ελευθερία έκφρασης και δημιουργικό πάθος. Το Comedy Club, μετά από εργασία δύο χρόνων πάνω στο έργο, παρουσιάζει και απολαμβάνει τη διαμονή στο ανατρεπτικό Nemesis και σας προσκαλεί να μοιραστείτε το ταξίδι μαζί του!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr