The dinosaur project

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 22.11.2012
έως Παρασκευή 30.11.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
Εντυπωσιακά οπτικά εφέ σε έναν κόσμο παραμυθένιο…ή μήπως όχι; Ιστορίες τρόμου με φόντο το μακρινό παρελθόν, τότε που τη Γη όριζαν άλλα όντα, παίρνουν σάρκα και οστά στο «The dinosaur project». Η αντίληψη του κόσμου ότι οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί... δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.



Όλα αρχίζουν με μια ανατριχιαστική βόλτα στην καρδιά της ζούγκλας του Κονγκό, όπου μια εξερευνητική αποστολή, με την συνοδεία ενός κινηματογραφικού συνεργείου, ανακαλύπτει ότι τα πλάσματα που όλοι θεωρούσαν εξαφανισμένα εδώ και 65 εκατομμύρια χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ζωντανά.

Μετά την εξαφάνιση μιας αποστολής, με επικεφαλής τον διάσημο εξερευνητή Τζόναθαν Μάρτσαντ, δυο ψαράδες από το Κονγκό ανακαλύπτουν ένα σακίδιο σε ένα ποτάμι. Στο εσωτερικό του υπάρχουν κασέτες και σκληροί δίσκοι, με περισσότερες από 100 ώρες φιλμ.

Το υλικό αφηγείται την ιστορία της εξαφάνισης της αποστολής και μαζί με ένα τηλεοπτικό συνεργείο και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, η εξερευνητική ομάδα από την Βρετανική Κρυπροζωολογική Εταιρεία είχε ξεκινήσει, για να εντοπίσει το Mokele Mbembe, ένα μυθικό τέρας που θεωρείται ότι κατάγεται από τους δεινοσαύρους – η απάντηση της Αφρικής στο τέρας του Λοχ Νες.

Η αποστολή θα τελειώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει, όταν το ελικόπτερο που τους μεταφέρει στο Κονγκό, θα συντριβεί στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας. Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιπέτεια για γερά νεύρα σε μυστηριώδη μέρη και με προϊστορικά πλάσματα, άλλα άκακα και άλλα επικίνδυνα και μοχθηρά.

Σκηνοθεσία: Σιντ Μπένετ, παίζουν: Ματ Κέιν, Νατάσα Λόρινγκ, Ρίτσαρντ Ντιλέιν, Πίτερ Μπρουκ. Η ταινία προβάλλεται από την Village.

TRAILER



Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης