ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ | 3Χ5 (τρεις πέντε)

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 07.02.2024
έως Τετάρτη 28.02.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  8€  

Ο Δημήτρης Χριστοδούλου παρουσιάζει την πρώτη του solo stand-up comedy παράσταση 3X5 (τρεις πέντε)!

Μετά την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονική τον Οκτώβριο του '23, το 3Χ5 έρχεται στο Θέατρο ELIART για όλες τις Τετάρτες του Φεβρουαρίου.

Ο Δημήτρης Χριστοδούλου ξεκίνησε το Stand Up τον Οκτώβριο του 2015 στην Θεσσαλονίκη στο Μαιευτήριο Comedy Club και από το 2016 έχει σαν μόνιμη έδρα την Αθήνα. Έχει παίξει στο Athens Comedy Festival, στο Γκάζι Comedy Club, στο Λοσάντζελε Comedy Club, στο Mic Drop Comedy Club, στο Athens English Comedy Club, στο Crete Comedy Festival (Φεστιβάλ κωμωδίας Κρήτης), πήρε μέρος στις διαδικτυακές εκπομπές Πιτατάκες, Beeratakes & Pizzατάκες και δημιούργησε την διαδικτυακή εκπομπή Work in Project. Έχει στο ενεργητικό του πολλές παραστάσεις σε όλη την Έλλαδα και έχει κάνει 3 Stand Up Comedy Tour στην Βόρεια Ελλάδα (2018 & 2020 & 2023)

Με ένα ήρεμο αφηγηματικό στυλ και συνδυάζοντας story telling με σύντομα αστεία, αντλεί υλικό από την προσωπική του ζωή, είτε αυτή αφορά τις σχέσεις του, είτε την εμπειρία του ως πατέρας, υποδυόμενος μια μετατοπισμένη εκδοχή του εαυτού του όπως την παραμορφώνει η κωμική σκηνή. Τα πιο πολλά αστεία τα γράφει η κόρη του, έχει και κάποια δικά του. Κάθε χρόνο πιο ώριμος από ποτέ και με καινούργιους προβληματισμούς, καθώς η κόρη του μεγαλώνει.

Μετά από 8 χρόνια ήρθε η στιγμή να μαζέψει τα καλύτερα του κείμενα και να παρουσιάσει την 1η του ολοκληρωμένη παράσταση με τίτλο "3Χ5 (τρεις - πέντε)". Η παράσταση αναλύει θέματα όπως την κόρη του, τον ίδιο, την τεχνολογία, το On Line Dating, τους φίλους του, το γατί του, την ομοφοβία, την ειλικρίνεια και την διαφορά ηλικίας.

Που; Στο Θέατρο Ελιάρτ
Πότε; Όλες τις Τετάρτες του Φεβρουαρίου (7, 14,21 & 28) στις 9. 


Κάντε Like το psixagogia.gr