30 Χρόνια SADAHZINIA - Fuzz 01.03.2024

Χώρος:Fuzz Live Music Club ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τηλέφωνο:2103450817
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 01.03.2024
έως Παρασκευή 01.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Από 10€  

30 Χρόνια SADAHZINIA
Επετειακό Live "Ανθο-λόγια"

Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024

Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Η SADAHZINIA, η πρώτη γυναίκα που ραπάρει στην Ελλάδα από το 1994, κλείνει επί σκηνής 30 ΧΡΟΝΙΑ και παρουσιάζει ένα επετειακό Live, με τον ειδικό τίτλο «Ανθο-λόγια».

Ένα μοναδικό από κάθε άποψη Live, με Special Guests σπουδαίους MCs, Hip Hop παραγωγούς και Beatmakers, DJs, B-Girls, και καλλιτέχνες όλων των τεχνών. Μια γιορτή ψυχικής ανάστασης και επανάστασης με λουλούδια και αγκάθια σκορπισμένα απ’ την «ζίνια» της εγχώριας Rap σκηνής για μια συμβολική άνοιξη την πρώτη μέρα της ίδιας της άνοιξης.

Την 1η του Μάρτη, η πρώτη Κυρία του ελληνικού Hip Ηop γυρίζει τολμηρά σελίδα στην μακροχρόνια πορεία της, συνεχίζοντας να υπηρετεί πιστά τo ποιοτικό εγχώριο είδος κρατώντας το μικρόφωνο για 30 χρόνια ρυθμικά στη καρδιά της. Ραπάρει και τραγουδά το χτες, το αύριο και το σήμερα με όσους αγαπά και ξεχωρίζει, με όσους αγαπούν και ξεχωρίζουν. Θυμάται, ονειρεύεται, θυμώνει, δακρύζει, γελά και συνεχίζει σταθερά πάνω στο δρόμο της ψυχής της να τα λέει καλά!

Η SADAHZINIA, γιορτάζει δίχως συμπλέγματα το hip hop, το boom bap, τα new beats, τον έντεχνο και τον ethnic ήχο, τις μελωδίες και τα samples, τα πάντα του κόσμου και το τίποτα! Παντρεύει το παραμύθι με την αλήθεια και μας καλεί να είμαστε όλοι εκεί την 1η του Μάρτη για να καλωσορίσουμε με φωνές δυνατές αυτήν την άνοιξη, την έξω και την μέσα μας!! 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Fuzz Live Music Club - Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις
KERALA DUST
Μουσική
ΧΑΤ ΤΡΙΚ