Τα γενέθλια της Ριρίκας

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 07.01.2024
έως Κυριακή 28.04.2024
Τελειώνει Σήμερα!
Αθήνα  10€  

Σήμερα είναι τα γενέθλια της Ριρίκας, της αρκουδίτσας! Φέτος όμως είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσει χωρίς τους φίλους της, αφού πρόσφατα μετακόμισε σε ένα άλλο βουνό, μακριά από την οικογένεια της για να ζήσει μόνη της. Για να της φτιάξει η διάθεση σκέφτηκε να κατέβει στην πόλη για να φάει το αγαπημένο της παγωτό φιστίκι από το καλύτερο παγωτατζίδικο του κόσμου! Στο δρόμο η Ριρίκα συναντάει έναν έναν τους καλύτερους της φίλους: Τον Πι και τον Ρο, τα δύο δίδυμα σκαντζοχοιράκια που φτιάχνουν υπέροχα βεγγαλικά, τον Διονύση τον κροκόδειλο, τον εξαιρετικό ζαχαροπλάστη, τον Τίτο και την Λία, τα δύο λιοντάρια, τους φοβερούς μουσικούς και τον Τσάρλι, το καγκουρό, τον εκπληκτικό χορευτή. Όταν οι φίλοι φτάνουν στο παγωτατζίδικο και το βρίσκουν κλειστό, καλούνται να σώσουν την κατάσταση!

Μια ιστορία που μιλάει με απλό τρόπο στα παιδιά για την τεράστια αξία της φιλίας και μας μαθαίνει ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια λύση!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το «Θέατρο Μεταξουργείο» έχει φέτος την χαρά να παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση «Τα Γενέθλια της Ριρίκας».

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Μαρίας Κηλαηδόνη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη και, εκτός από το υπέροχο παραμύθι, περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους και μουσική της ίδιας, που κυκλοφορούν από την Minos EMI.

Επί σκηνής, η Μαρία Κηλαηδόνη και δύο ακόμα μουσικοί, ο Θέμος «Apicos» Ρίζος στην κιθάρα και ο Αλέξης Στενάκης στο πιάνο και το κλαρινέτο, ερμηνεύουν τους ρόλους του παραμυθιού και παίζουν ζωντανή μουσική, «συστήνοντας» μας τη Ριρίκα και τους φίλους της μέσα από ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι γεμάτο φαντασία και πολύ χιούμορ!

Για παιδιά 3-10 ετών

Διάρκεια: 55’



 
Κάντε Like το psixagogia.gr