Στέλιος Σταματογιαννάκης - «30 Χρόνια Δημιουργίας»

Χώρος:Νυν και Αεί ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17
Τηλέφωνο:6980038651
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 08.12.2023
έως Παρασκευή 08.12.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, Νυν και Αεί Ηράκλειο Τιμή εισόδου: 5 ευρώ 

Δύο παραστάσεις σε Ηράκλειο και Χανιά

Advertisement

Η δημιουργική πορεία του ξεχωριστού Κρητικού καλλιτέχνη μέσα από τα σημαντικότερα τραγούδια του έως και τη σημερινή ενεργή παρουσία και προσφορά του στη μουσική του τόπου μας.

30 συναπτά έτη δημιουργίας με σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες (Γεράσιμος Σταματογιαννάκης, Λεωνίδας Κλάδος, Νίκος Μανιάς, Μανώλης Κακλής, Γιώργος Παπαδάκης κ.α) και με μεγάλη συμβολή στο Κρητικό πολιτιστικό έργο μέσα από τη δισκογραφία του.

Ένα μικρό δείγμα των τραδουδιών του, που υπογράφει τη μουσική και έχουν τραγουδηθεί από άκρη σε άκρη στο νησί μας είναι:
«Κουβέδιαζέ μου του σεβντά», «Όσα ταξίδια με το νου», «Με καπετάνιο την καρδιά», «Πρόβαλε χαϊδεμένο μου», «Δώσε μου νιότη δεύτερη», «Έλα τη νύχτα τη γλυκιά», «Μες τη φουρτούνα της ζωής», «Φύλλα στ’ ανέμου» «Φεύγω κι αφήνω την καρδιά» κ.α.

Η παράσταση θα παρουσιάσει εφ’ όλης της ύλης τα σημαντικότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του Στέλιου Σταματογιαννάκη με μια πιο φρέσκια και σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά υπό την επιμέλεια του ξεχωριστού μουσικού και τραγουδοποιού Μάνου Πυροβολάκη.

Θα ακουστούν τραγούδια επίσης από τη μακρόχρονη συνεργασία του-σταθμός στην πορεία του, με τους Δασκάλους Γεράσιμο Σταματογιαννάκη & Λεωνίδα Κλάδο.


Μια επετειακή παράσταση-γιορτή που είσαστε προσκεκλημένοι όλοι.

Μαζί του:

Γιάννης Τσουρδαλάκης λύρα, τραγούδι
Στέργιος Καραϊσκος λαούτο, κιθάρα, τραγούδι
Μιχάλης Αυλωνίτης μπάσο
Παναγιώτης Σφακιανάκης κρουστά


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Νυν και Αεί - Δείτε επίσης