Ρενέ 10 χρόνια μαζί

Χώρος:VILLAGE CINEMAS - ATHENS METRO MALL 5 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλέφωνο:1 48 48
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 18.11.2023
έως Σάββατο 18.11.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 18.30, η γνωστή συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά παρουσιάζει τα δέκα (10) πιο ερωτευμένα χρόνια της μέχρι τώρα συγγραφικής της πορείας, στην αίθουσα 10 στο εμπορικό κέντρο Village Shopping and more...στο Ρέντη.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ένα μεγάλο party, στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού, με τους δημοφιλείς τραγουδιστές Marseaux & Solmeister, που θα συναντηθούν επί σκηνής μαζί με τη Ρενέ σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την συγγραφέα, ώστε να δημιουργήσουν το δικό σας… «για πάντα και λίγο ακόμα».

Λίγα Λόγια για τη νέα σειρά βιβλίων:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΔΩΡΑ

Η σοφία του χθες καθοδηγεί το σήμερα. Και το ταξίδι αυτό φαίνεται να τονίζει την ανάγκη της επιστροφής μας στις ρίζες, για να κατακτήσουμε το παρόν μας. Αποφθέγματα, μύθοι, δοξασίες, γνωμικά, κείμενα... όλα αυτά δοσμένα με τρόπο κατανοητό και δεμένα αρμονικά σε ένα συλλεκτικό βιβλίο, ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

🖤Έρωτας:

Πώς συνδέεται ο Έρωτας με την Ψυχή; Πώς μπλέκει μία ζωή με μία άλλη; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον πλατωνικό και τον ανεκπλήρωτο Έρωτα;

«Εκείνος ο ευμετάβλητος χρόνος ανάμεσα στη στιγμή και την αιωνιότητα μετράει τον Έρωτα», γράφει μεταξύ άλλων σε αυτό το βιβλίο η Ρενέ. Τι ήταν και τι είναι ο Έρωτας; Με αφετηρία την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, καταλήγει στη σύγχρονη εφαρμογή του.


🖤Φιλία:

Είμαστε, τελικά, άξιοι όλοι; Τι πρέπει να παίρνεις και τι πρέπει να δίνεις, για να διατηρείς την ισορροπία σε μία φιλική σχέση;

Ο ιερός θεσμός της Φιλίας γίνεται αντικείμενο έρευνας και ανάλυσης από τη Ρενέ. Ποια θέση έχει όμως στην εποχή μας η Φιλία; Είμαστε, τελικά, άξιοι φίλοι; Τι πρέπει να παίρνεις και τι πρέπει να δίνεις, για να διατηρείς την ισορροπία σε μία φιλική σχέση;



🖤Αυτογνωσία:

Πόσο δύσκολο είναι το μονοπάτι προς την Αυτογνωσία και πόσο λυτρωτικό; Σχετίζεται με την ευτυχία, ή είναι απλώς ένας μύθος της εποχής;

Η Ρενέ μάς προσκαλεί σε μία αποκαλυπτική πορεία προς τη βελτίωση του εαυτού μας και την κατάκτηση της αληθινής ευτυχίας, αξιοποιώντας τη δύναμη των 147 δελφικών παραγγελμάτων. Ένας εναλλακτικός οδηγός αυτογνωσίας σε εποχές που τον χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε.



🖤Ελπίδα:

Γιατί μας είναι απαραίτητο να ελπίζουμε; Σε τι μπορεί να ελπίζει κάποιος, όταν όλα πια έχουν χαθεί;

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου η Ρενέ επιχειρεί να εμβαθύνει στην έννοια της Ελπίδας και να αγγίξει κάτι από τη γοητεία την οποία ασκεί στην ανθρωπότητα από την αρχή της ιστορίας. Κόντρα στην απαισιοδοξία της εποχής, η Ελπίδα εξακολουθεί να προπορεύεται μαζί μας.

Λίγα Λόγια για το Ημερολόγιο:

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2024 |365 + 1 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

«Δεν μπορείς να εξελιχθείς, αν φοβάσαι να αλλάξεις...»

Και για την κατάλληλη απόφαση η κατάλληλη στιγμή είναι αυτή που συμβαίνει τώρα αυτή που ζει αθόρυβα μέσα μας και διεκδικεί τη δική της θέση σε ό,τι έχουμε περισσότερο δικό μας: το παρόν.

Το ημερολόγιο αυτό, με τις χειρόγραφες λέξεις της Ρενέ, επιχειρεί με τρόπο τρυφερό να μας κρατήσει συντροφιά σε ένα ακόμη ταξίδι μας στον χρόνο. Στις σελίδες του καταγράφονται χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ημέρα του έτους (σημαντικές γιορτές, αστρικά και πλανητικά φαινόμενα, ώρες ανατολής και δύσης του Ήλιου), καθιστώντας το έναν εύχρηστο και πρακτικό οδηγό για την καθημερινότητά μας.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

VILLAGE CINEMAS - ATHENS METRO MALL 5 - Δείτε επίσης