«Το Ηράκλειο στην πρίζα»

Χώρος:ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Κύπρου
Τηλέφωνο:2810-399211
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 24.09.2012
έως Δευτέρα 24.09.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  5 ευρώ 
Η πόλη μας έχει μια μεγάλη παράδοση σε μουσικά σχήματα που δημιουργούν και εκφράζονται στον πυρήνα της. Πρόκειται για νέους ή και ωριμότερους σε ηλικία καλλιτέχνες που με πολύ ταλέντο και έμπνευση δρουν μουσικά και πράγματι είναι όλοι άξιοι αναφοράς και προβολής. Η ιδέα λοιπόν της δημιουργίας ενός Φεστιβάλ που θα τους συσπειρώσει και θα τους αναδείξει με ποιοτικό και οργανωμένο τρόπο, είναι αναγκαία!



Στο τέλος του Σεπτέμβρη , στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης και συγκεκριμένα την Δευτέρα 24/9 , στις 19:00 το βράδυ αρχίζει ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι που θα βάλει …ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ! Με μια επιλογή που ξεκινά από τον μαθητικό χώρο και φτάνει μέχρι και τους επαγγελματίες μουσικούς στήθηκε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη γκάμα ήχων: pop, rock, ελληνικό και ξένο, έντεχνο, jazz, blues και πάει λέγοντας αλλά κυρίως παίζοντας!

Δίπλα σε αυτήν την πολιτιστική ανησυχία έρχεται να προστεθεί και η κοινωφελής δράση , καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί για να κατασκευαστεί «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ» στην Καλλονή Ηρακλείου που πραγματικά θα κοσμεί το νησί μας ως πρωτοποριακή κίνηση φιλοξενίας αθλητών. Παράλληλα θα ενισχυθεί η ολοκλήρωση του Μουσείου που έχει επίσης σχεδιαστεί να λειτουργεί εντός του.

Τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν: 3 Σχολικά : disaster,boulevard, sinners με μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, Γενικό Λύκειο Γουβών,
1ο Λύκειο Αλικαρνασσού, 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου.
4 Επαγγελματικά: WHY NOT the band?, Naturally Blonds , Trico, Modern music school band.

Η σχολή χορού DanziAmo με τις δασκάλες και τους μαθητές της θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα με πρωτότυπες χορογραφίες.

Η είσοδος για το κοινό είναι 5 ευρώ και με το εισιτήριο του ο κάθε θεατής θα  πορεί να πάρει μέρος σε κλήρωση πολύ καλών δώρων!

Κάντε Like το psixagogia.gr

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» - Δείτε επίσης