Η Σχολή Μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 22.10.2023
έως Κυριακή 26.11.2023
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΜΑΓΙΚΗ ΖΩΝΗ Α: 13€ | ΜΑΓΙΚΗ ΖΩΝΗ Β: 11€ | ΜΑΓΙΚΗ ΖΩΝΗ Γ: 10€ ΤΙΜΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ: 13€ 

Οι Twimagination παρουσιάζουν φέτος μία μεγάλη και εντυπωσιακή παραγωγή για όλη την οικογένεια! Οι πόρτες της Σχολής Μαγείας ανοίγουν και το πιο μαγικό ταξίδι ξεκινάει! Ετοιμαστείτε να βιώσετε μοναδικά show και να συμμετέχετε κι εσείς στην παράσταση με το δικό σας μαγικό βραχιόλι!

Μία παράσταση για την διαφορετικότητα και την πίστη στον εαυτό μας!

Μέρος των εισιτηρίων (1€/εισιτήριο) θα διατεθεί στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού"!

Μία φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, έρχεται στις 22 Οκτωβρίου, στο θέατρο ArtBox (πρώην Φαργκάνη) στην Θεσσαλονίκη, για να αλλάξει τα δεδομένα που βιώνουμε το θέατρο στην Ελλάδα.

Όλη η οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να γίνουν μέρος της ιστορίας και να μπουν κι αυτοί/ες στην Σχολή Μαγείας παρέα με τους πρωταγωνιστές μας.

Ένα καθηλωτικό lighting show που δεν περιορίζεται μόνο στην σκηνή του θεάτρου, με πρωτότυπη μουσική, τρισδιάστατα σκηνικά και διαδραστικούς γρίφους με την συμμετοχή του κοινού.

Παρακολουθήστε μία καινούρια ιστορία που θα σας συναρπάσει, με ένα πρωτότυπο σενάριο και μουσική που μιλάει για τις αξίες της φιλίας, της συνεργασίας και της διαφορετικότητας, δοσμένα μέσα από show χορευτικών, ξυλοπόδαρων, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και βέβαια από τα μοναδικά ειδικά εφέ που δεν έχετε ξανά δει ποτέ στην Ελλάδα.

Είστε έτοιμοι\ες;

Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς, στις 22 Οκτωβρίου, στο θέατρο ArtBox (πρώην Φαργκάνη), Αγίου Παντελεήμονος 10, περιοχή Καμάρα!

Η παράσταση θα υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με μέρος των εσόδων από το κάθε εισιτήριο (1€/εισιτήριο).

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 218 224

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΜΑΓΙΚΗ ΖΩΝΗ Α: 13€ | ΜΑΓΙΚΗ ΖΩΝΗ Β: 11€ | ΜΑΓΙΚΗ ΖΩΝΗ Γ: 10€

ΤΙΜΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ: 13€

MAGIC FAMILY BUNDLE: Εάν είστε οικογένεια 4 ατόμων μπορείτε να επιλέξετε 4 εισιτήρια και να πατήσετε την επιλογή MAGIC FAMILY BUNDLE ώστε να έχετε την έκπτωση του πακέτου! Προσοχή η έκπτωση ισχύει μόνο για 4 εισιτήρια και πάνω.
 

Κάντε Like το psixagogia.gr