Ο Ποντικομαγειρούλης

Χώρος:Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Χαλκιδικής 83 και Ιερά οδός 59, 118 55 Γκάζι
Τηλέφωνο:2110121686
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 07.10.2023
έως Σάββατο 25.11.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 6€  

Σε ένα εξοχικό σπίτι σε μία γαλλική επαρχία, είναι όλα έτοιμα για το δείπνο γενεθλίων, ώσπου ένας απρόσμενος επισκέπτης καταστρέφει το εορταστικό μενού!

Ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση και να μην καταλάβουν τίποτα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και οι καλεσμένοι τους, είναι ένας γλυκύτατος, χαριτωμένος, παιχνιδιάρης ποντικός…

Με τη βοήθεια των άσπονδων φίλων του, της τρυφερής γουρουνίτσας που λατρεύει τη σοκολάτα, της πεισματάρας γαϊδούρας που προσπαθεί να επαναφέρει το σπίτι σε τάξη αλλά και ενός περίεργου ταξιδιάρη πάπιου, θα επιχειρήσουν να φτιάξουν από την αρχή, το καλύτερο εορταστικό μενού χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό, ούτε καν η πιο παράξενη και αδιάκριτη… καμηλοπάρδαλη!

Όλο αυτό θα το επιτύχουν διοργανώνοντας ένα υπέροχο, ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής master chef, όπου συμμετέχοντες, παίκτες και κριτές γίνονται οι μικροί και μεγάλοι μας θεατές.

Σε αυτή την διαγωνιστική υπερπαραγωγή γαλλικής κουζίνας, που λαμβάνει χώρα στο Θέατρο Λύχνος στο Γκάζι, κάθε Σάββατο στις 16:00, είστε όλοι καλεσμένοι!

Ο Ποντικομαγειρούλης και η παρέα του με τη βοήθεια των μικρών θεατών θα μάθουν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία, η αληθινή φιλία και η εμπιστοσύνη. Όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για κάτι… όπως η μαγειρική.

Μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο μουσική, παιχνίδι και χορό.

Η διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση «Ο Ποντικομαγειρούλης», παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι, κάθε Σάββατο στις 16:00 από 07 Οκτωβρίου 2023, από τις Παιδικές Θεατρικές Σκηνές.

Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, όπου οι μικροί θεατές συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης του στόχου με σκοπό την ανάπτυξη ξεχωριστών δεξιοτήτων, όπως η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «Ο Ποντικομαγειρούλης» είναι μια παραγωγή της Εταιρίας Θεάτρου W.T.F – ACT.

 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού - Δείτε επίσης