Επιθεώρηση «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή»

Χώρος:ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Κύπρου
Τηλέφωνο:2810-399211
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 22.08.2012
έως Πέμπτη 23.08.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Είσοδος: 20€ - Φοιτητικό - Παιδικό - Τρίτη Ηλικία: 15€ / Άνεργοι: 10€ 
Η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν ,σε πανελλαδικό επίπεδο ,όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι.



Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού ,η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη. Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κεείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου ,ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές.

Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη .Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μααζί μας “Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή;” που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας.
Κάντε Like το psixagogia.gr

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» - Δείτε επίσης