Συναυλία αλληλεγγύης με τον Μάνο Τρυπιά στα Χανιά

Χώρος:Προμαχώνας San Salvatore ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 24.08.2023
έως Πέμπτη 24.08.2023
Έχει Λήξει!
Χανιά  φιλανθρωπική συναυλία 

Ο καλλιτέχνης Μάνος Τρυπιάς και οι φίλοι του σας προσκαλούν στην φιλανθρωπική συναυλία "Για τον Άλλο Άνθρωπο," που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Αυγούστου, στον πανέμορφο χώρο του Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε στα Χανιά.

Η συναυλία έχει ως στόχο να στηρίξει την Κοινωνική Κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος," που παλεύει για την παροχή φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη στην περιοχή των Χανίων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για να στηριχθεί αυτός ο σημαντικός σκοπός.

Στη σκηνή θα εμφανιστεί ο Μάνος Τρυπιάς, συνοδευόμενος από ταλαντούχους μουσικούς φίλους. Μαζί του θα είναι ο Κώστας Αλμπάνης στην ηλεκτρική κιθάρα, η Ελένα Ορμυλιώτου στο βιολί, ο Σπύρος Ξενιτόπουλος στα πλήκτρα , ο Γιάννης Σταυρίδης στο μπάσο και ο Μάρκος Νενεδάκης στα τύμπανα.

Επίσης, θα υπάρχουν ειδικές συμμετοχές από τη εκπληκτική Μαρία Βασιλάκη και τον σπουδαίο Λεωνίδα Μαριδάκη.

Η βραδιά θα ανοίξει με μια εμφάνιση του Βαγγέλη Λαρεντζάκη στ, συνοδευόμενος από τον Νίκο Μπαρτζώκα στο μπουζουκι τον Δημήτρη Καμηλάκη στο ακορντεόν και τον Γιώργο Κιάσσο στην κιθάρα.

Στα φώτα και στον ήχο ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την προϋπόθεση ότι οι επισκέπτες θα συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν στην Κοινωνική Κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος."

Ελάτε να απολαύσουμε μια μοναδική βραδιά μουσικής και αλληλεγγύης, στηρίζοντας τον σημαντικό σκοπό της φιλανθρωπικής αυτής συναυλίας.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Προμαχώνας San Salvatore - Δείτε επίσης