Δωρεάν θερινές προβολές ταινιών στο Κοντομαρί Χανίων

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 02.08.2023
έως Τετάρτη 02.08.2023
Έχει Λήξει!
Χανιά  Είσοδος δωρεάν 

Οι δωρεάν θερινές προβολές στο Κοντομαρί συνεχίζονται τη Τετάρτη 2/8/2023 και σειρά έχουν η ταινία μικρού μήκους anime ΄΄ My stuffed granny΄΄ της Έφης Παππά και το ντοκιμαντέρ ΄΄Being an Islander΄΄, του Δημήτρη Μπούρα σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το ραντεβού μας δίνεται μετά τις 20:00μ.μ μαζί με με street food και άφθονη μπύρα. Η προβολή ξεκινά στις 21:30μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Λίγα λόγια για τις προβολές:

My Stuffed Granny ( Η γιαγιά μου είναι πάντα γεμάτη), Η μικρή Σοφία λατρεύει την γκρινιάρα γιαγιά της, παρόλο που είναι πάντα πεινασμένη και τρώει όσο λίγο φαγητό μπορούν να αγοράσουν. Η σύνταξή της είναι το μόνο πράγμα που κρατά αυτή και τον πατέρα της στη ζωή. Σε ποια άκρα θα φτάσουν όταν η γιαγιά δεν ζει πια; Μια ταινία μικρού μήκους anime.

Ελλάδα. 2014. Διάρκεια: 10΄

Being an Islander, Ένα ταξίδι στον χρόνο, στον χώρο και στις ανθρώπινες ψυχές – αυτές των Νησιωτών. Μέσα από τις αφηγήσεις των κατοίκων, ένα μωσαϊκό διαφορετικών φωνών διαρρηγνύει τις μονοθεματικές εικόνες μιας νοσταλγικής Μεσογείου προσκαλώντας μας να ξεδιπλώσουμε μαζί του τη συνύπαρξη των αντιθέσεων και των συγκλίσεων, υπενθυμίζοντάς μας την αξία των δεσμών.

Ελλάδα. 2022. Διάρκεια: 69΄

Cinema Kontomari | Δωρεάν Θερινές Προβολές Ταινιών στο Κοντομαρί| Καλοκαίρι 2023
 


Κάντε Like το psixagogia.gr