Ανδρική Νοημοσύνη -Οξύμωρο

Χώρος:ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Κύπρου
Τηλέφωνο:2810-399211
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 11.08.2023
έως Παρασκευή 11.08.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Aπό 12€  

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Ερωφίλη παρουσιάζουν σε περιοδεία για το καλοκαίρι του 2023 την βαθιά ανθρώπινη ξεκαρδιστική κωμωδία «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-Οξύμωρο?» του Robert Dubac, με το Νίκο Πολυδερόπουλο, σε διασκευή – σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη.

Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θέλουν οι γυναίκες;

Πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταλάβουν οι άντρες;

O Νίκος Πολυδερόπουλος αυτό το καλοκαίρι θα ψάξει από άκρη έως άκρη την Ελλάδα προσπαθώντας να βρει τις απαντήσεις… μέσα από την διαδραστική κωμωδία «Ανδρική Νοημοσύνη – Οξύμωρο?».

Ο Μάνος, ο ήρωας που θα υποδυθεί, θα κληθεί για να καταλάβει τις γυναίκες, να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και 5 ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί … ο ίδιος!

Θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του;

Η συνέχεια επί σκηνής με το Νίκο Πολυδερόπουλο σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, 6 ρόλων, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις, να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο….

Και φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια μιας γυναίκας… έτσι η Αναστασία Παπαστάθη υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου.

Το καλοκαιρινό ραντεβού θα δοθεί από τον Ιούλιο σε όλη τη Ελλάδα και όλοι μαζί άντρες - γυναίκες θα ψάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» - Δείτε επίσης