Οι Dub Pistols, ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts, ζωντανά στο Arch

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 20.05.2023
έως Σάββατο 20.05.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Early Bird Tickets: 15€ | Presale: 15€ | Box Office: 20€  

Οι Dub Pistols θα βρεθούν στο Arch για να προσφέρουν ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live.

Οι αξεπέραστοι Dub Pistols έρχονται μετά από 4 χρόνια για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει! Ετοιμαστείτε για ένα αχαλίνωτο μείγμα από reggae, ska, punk, hip-hop, breaks, beats και drum ‘n’ bass, ένα υπερθέαμα γεμάτο dub σεισμικές δονήσεις εκρηκτικά χάλκινα, επικά ντραμς και μπάσα.

Στις αποσκευές τους φέρνουν το ολόφρεσκο νέο album τους με τίτλο “Frontline” [2023] που αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι οι Dub Pistols είναι πραγματικοί δάσκαλοι της τέχνης τους. Το album αποπνέει μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα καθώς αναπηδά ανάμεσα σε κλασικούς ρυθμούς raga με το “That’s No Lie”, σε πιο σκοτεινά κομμάτια που κρύβουν μια αισθητική “Ghost Town”, όπως το single “Moving On” και σε νοσταλγικά κομμάτια από τις ηδονιστικές μέρες των Dub Pistols με το “Soundboy Killa”. Συμμετέχουν μεγάλα ονόματα οι Ragga Twins, Natty Campbell, Freestylers και Cheshire Cat.

Χωρίς καμία αμφιβολία ο δίσκος εκπέμπει σε όλα τα μήκη και πλάτη Dub Pistols.

Έρχονται με saloon διάθεση και πιο απρόβλεπτοι από ποτέ σαν ένα κράμα latin συμμορίας φυλακής και τεκίλα swiggers σε spaghetti western, που γυρίζεται όμως σε rodeo! Η διαβόητη μπάντα των μουσικών pistoleros επιστρέφει έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια για να σπείρει τον πανικό μ’ ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις και με ένα ολοκαίνουργιο album με το θέμα της άγριας Δύσης να διατρέχει τις φλέβες του. Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει την 25η επέτειό τους, ο Barry Ashworth εξηγεί πως το “Frontline” είναι μια αναφορά στο 1981 και στην οδό Railton του Brixton, όπου ξεκίνησαν οι ταραχές με φόντο την τότε οικονομική ύφεση, τον ρατσισμό και μια γενική αντιπάθεια για το κατεστημένο και την οικονομική του πολιτική. Υπήρξε τέτοια η φτώχεια που έζησε ο κόσμος εκείνη την εποχή, που νιώθει ο Ashworth ότι είναι το ίδιο επίκαιρο σήμερα με την κρίση του κόστους ζωής, τη λιτότητα και τις εθνικές απεργίες παντού. Φυσικά σκοπεύουν να τιμήσουν στο live και τον Terry Hall, εμβληματικό frontman των Specials, με διασκευές πάνω σε κομμάτια του. Θα προσφέρουν απλόχερα, όπως πολύ καλά ξέρουν, ένα εκρηκτικό live act αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια από τις καλύτερες μπάντες αυτού του είδους!

Οι Dub Pistols αποτελούν αναμφισβήτητα την μπάντα που θα ήθελαν όλοι να έχουν στο party τους να παίζει live, με τους καλεσμένους να περνούν καταπληκτικά, πίνοντας πολλά σφηνάκια κι απολαμβάνοντας τον ρυθμό. Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν μιλάμε για ένα group που εδώ και 19 χρόνια κυκλοφορεί σπουδαία κομμάτια αποτελούμενα από ένα εξαιρετικό μείγμα από ska, reggae, dub, hip hop και Drum ‘n’ Base. Θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του Seanie Tee, θα σας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επί σκηνής προσφέροντας ένα εκρηκτικό show.

Opening Act: Babo Koro

After Party:

Aries [Born on the Road/UK]
Fleck | Bass Delight
SGT. Rookie | MC Yinka



 
Κάντε Like το psixagogia.gr