Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος

Χώρος:Θέατρο 104 (Black Box) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Ευμολπιδών 41, Γκάζι
Τηλέφωνο:2103455020
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 07.05.2023
έως Κυριακή 28.05.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  9€ 

Παραμυθοχώρα
Κουκλοθεατρική Ομάδα Κιβωτός Μύθων

Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος
Κουκλοθεατρική παράσταση για παιδιά από 2 εως 5 ετών
Κάθε Κυριακή στις 10:30 Θέατρο 104

Η Τέλα λατρεύει τον Βατραχάκο της!
Είναι πάντα μαζί της και κοιμούνται κάθε βράδυ αγκαλιά.
Τι θα γίνει όμως όταν ένα βράδυ ξεχνάει να τον πάρει μαζί της;

Η Παραμυθοχώρα φέρνει κοντά στους μικρούς της φίλους και πάλι τον Βατραχάκο! Μια τρυφερή, αστεία και συγκινητική κουκολοθεατρική παράσταση, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Άξελ Σέφλερ με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Τικ και Τέλα.

Η Τέλα είναι κατενθουσιασμένη: θα µείνει στο σπίτι του Τικ! Ετοιμάζει τα πράγματά της προσεκτικά και φεύγει για το σπίτι του αγαπημένου της φίλου. Και τι δεν κάνουν μαζί! Παίζουν με τα αυτοκινητάκια, τα ζώα της φάρμας, το πειρατικό! Περνάνε υπέροχα! Όταν όµως πέφτουν να κοιµηθούν, η Τέλα διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να πάρει µαζί της τον αγαπηµένο της Βατραχάκο. Και τώρα; Θα τα καταφέρει ο Τικ να τη βοηθήσει να κοιμηθεί;

Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ετοίμασαν με πολύ αγάπη και φροντίδα μια παράσταση που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες , ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, χρώματα και πολύ μουσική! Ο αυτοκινητόδρομος και η φάρμα παίρνουν ζωή, τα παιδιά μεταμορφώνονται στους ήρωες της ιστορίας και όλοι μαζί ταξιδεύουμε στον κόσμο του Τικ και της Τέλα. Με χιούμορ και φαντασία και εμπλέκοντας τα παιδιά με τρόπο διαδραστικό, η ομάδα της Παραμυθοχώρας ζωντανεύει μια καθημερινή ιστορία που καταφέρνει να καθησυχάσει τους φόβους κάθε παιδιού.
 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο 104 (Black Box) - Δείτε επίσης