Memoria: Ο Trentemoller ζωντανά στο Principal Club Theater

Χώρος:Principal Club Theater ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Νέο Ρύσιο
Τηλέφωνο:2310428088
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 14.03.2023
έως Τρίτη 14.03.2023
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  28 ευρώ (early bird), 30 ευρώ, 32 ευρώ  

O λατρεμένος του ελληνικού κοινού Trentemøller, ένα από τα σημαντικοτερα κεφάλαια της ποιοτικής ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής των τελευταίων είκοσι ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο!

Ο Trentemøller, μαζί με τη μπάντα του, έρχεται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν πολλοί στον κόσμο που να μπορούν να γράφουν εκπληκτικά τραγούδια όπως τα “Moan”, “Miss You”, “Take Me To Into Your Skin”, “The Very Last Resort” ή να κάνουν ένα remix όπως αυτό στο “What Else Is There” των Royksopp.

Ο Trentemoller έχει αυτή την σπάνια ικανότητα να δημιουργεί αισθήσεις μέσα από τη μουσική του. Τα τραγούδια του δεν τα ακούς απλά: με τις δραματικές κορυφώσεις, τη μελαγχολία, την σπάνια ευφορία, τις τόσες αντιθέσεις τους, τα ζεις σαν μια ταινία. Δεν είναι τυχαίες, άλλωστε, οι συνεργασίες του με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone. Τα τραγούδια του είναι τόσο ιδιαίτερα, ώστε από την πρώτη ακρόαση, σου καρφώνονται στο μυαλό και παραμένουν εκεί για πολλά χρόνια.

Το ίδιο και οι ζωντανές εμφανίσεις του. Όποιος έχει παρακολουθήσει συναυλία του Trentemoller, σίγουρα θα ξαναβρεθεί σε συναυλία του κορυφαίου Δανού δημιουργού. Διότι θα θέλει να ξαναζήσει την ενέργεια που παράγουν τα live shows του, με την full band του να προσθέτει “αναλογικό” όγκο στον (έτσι κι αλλιώς) “μεγάλο” ήχο των συνθέσεών του, ενώ παράλληλα το πολυσυζητημένο light show (του κορυφαίου Leroy Bennett) προσθέτει κινηματογραφικές διαστάσεις στην εμπειρία. 

Θα μας παρουσιάσει το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show του, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, καθώς και υλικό από τον πιο πρόσφατο δίσκο του “Memoria”.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Principal Club Theater - Δείτε επίσης