Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα, σε σκηνοθεσία Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου

Χώρος:Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλέφωνο:2122540100
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 19.11.2022
έως Σάββατο 07.01.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Γενική είσοδος: 10€ 

Το έργο για παιδιά «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα» παρουσιάζεται στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου, σε σκηνοθεσία Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Η παράσταση «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα» βασίζεται στο βραβευμένο βιβλίο «Μια τρελή τρελή ΑΒ» της Ράνιας Μπουμπουρή, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και συγκαταλέγεται στα καλύτερα βιβλία της παιδικής λογοτεχνίας. Απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και άνω.

Η υπόθεση του έργου

Ο Αλφαβητούλης – Λευτέρης είναι ένας απίθανος χαρακτήρας που αναζητά τον πιο μελωδικό τρόπο για να μάθει τα γράμματα της Αλφαβήτας και τα μυστικά τους. Στο πλευρό του στέκεται ο Άνθρωπος Ορχήστρα – Αλκιβιάδης, ο οποίος μέσα από τραγούδια και ρυθμούς και με την πολύτιμη βοήθεια του κοινού θα βοηθήσει τον συμπαθητικό αυτό ήρωα να ανακαλύψει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα 24 γραμματάκια. Φορτώνεται τα μουσικά του όργανα και, παρέα με τον Αλφαβητούλη και τους μουσικούς που παίζουν επί σκηνής, μετατρέπουν κάθε γράμμα της Αλφαβήτας σε νότες, ιστορίες, εικόνες, τραγούδι και χορό.

Μια εκπληκτική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει ζωντανή μουσική (βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, ακορντεόν, τρομπόνι, μπουζούκι, κρουστά), τραγούδι, χορό, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν με ψυχαγωγικό τρόπο


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» - Δείτε επίσης