Faliro Summer Theater: Οι εκδηλώσεις του Ιουλίου 2022

Χώρος:Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Αεροπόρου Αριστοτέλη Μοραΐτη
Τηλέφωνο:21 0982 7022
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 06.07.2022
έως Κυριακή 31.07.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Το Faliro Summer Theater επιστρέφει με νέο πρόγραμμα!

Το Faliro Summer Theater παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τον Ιούλιο:

Δευτέρα 4 Ιουλίου

”Ερωτόκριτος” Χαΐνηδες – Κι όμΩς κινείται

Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμως κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση ¨Ερωτόκριτος¨ του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Τετάρτη 6 Ιουλίου

50 χρόνια Κώστας Τουρνάς

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή καλεσμένοι θα είναι η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ και η ΕΛΠΙΔΑ, για να ερμηνεύσουν όλοι μαζί τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και που παραμένουν ζωντανά στις καρδιές μας.

Πέμπτη 7 Ιουλίου

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ – ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ

Καλοκαιρινές βόλτες μαζί. Φουλ μπάντες, φουλ φάση.
Άχαστο.

Δευτέρα 11 Ιουλίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ | ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Σ’ αυτή τη “συνάντηση κορυφής”, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις! Τον κύριο λόγο έχουν τα τραγούδια τους! Οι διαχρονικές επιτυχίες τους! Δύο τεράστιες λαϊκές φωνές μαζί!

Τετάρτη 13 Ιουλίου

Αλκίνοος Ιωαννίδης «Εκτός τόπου και χρόνου»

Πέρασαν πάνω από είκοσι χρόνια. Ο ζωντανός δίσκος που ηχογραφήθηκε εκείνο το βράδυ στον Λυκαβηττό, εξακολουθεί να μας ταξιδεύει.
Φέτος, παίζουμε ξανά μαζί για να γιορτάσουμε το εδώ και τώρα!
Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα.
Και γιατί μας λείψατε!

Σάββατο 16 Ιουλίου

«Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Πρωταγωνιστούν:
Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Χάνου, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Χριστίνα Τσάφου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Βασαρδάνης, Ισιδώρα Δωροπούλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κοράκης, Ιφιγένεια Μακρή, Άννα Φιλιππάκη

Κυριακή 17 Ιουλίου

«Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ»

Σκηνοθεσία/μουσική/διασκευή και πρωτότυπο κείμενο: Κώστας Γάκης

Παίζουν οι Ηθοποιοί:
Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αγοραστή Αρβανίτη, Νάστια Βραχάτη, Στεφανία Καλομοίρη, Νικολέτα Βλαβιανού, Δημήτρης Καλαντζής, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Ορφανός, Αλέξανδρος Ζουριδάκης

Τετάρτη 20 Ιουλίου

ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ live

Μετά από τις σαρωτικές εμφανίσεις τους για τις ζωντανές παρουσιάσεις των δίσκων των Μάνι και Ρίο, οι ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ επιστρέφουν στην Αθήνα, για μία μεγάλη open air συναυλία, στον χώρο του Faliro Summer Theater. Μαζί τους επί σκηνής, θα βρεθούν όπως πάντα εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες που συμπράττουν με το σχήμα εδώ και χρόνια.

Δευτέρα 25 Ιουλίου

PINK MARTINI

σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό party
Για πρώτη φορά μαζί
China Forbes & Storm Large

Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini , ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της παγκόσμιας lounge σκηνής, κάνουν στάση στην Αθήνα, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου για μια φαντασμαγορική συναυλία δίπλα στο κύμα, στο Faliro Summer Theater.

Για πρώτη φορά σε αυτή τη συναυλία θα συμμετέχουν και οι δύο φωνές του συγκροτήματος, η China Forbes και η Storm Large, κάνοντας την συναυλία γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε!! Μαζί τους και οι υπέροχοι Εdna Velasquez και Jimmy Herrod, συνεργάτες τους στα φωνητικά τα τελευταία χρόνια.

Τετάρτη 27 Ιουλίου

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ & ΤΖΟΥΜ

Special Guest Χρήστος Νικολόπουλος

Η δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών θα εμφανιστεί στη σκηνή του Φαλήρου έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Ελένης Φωτάκη καθώς επίσης και νέα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη.

Στις ενορχηστρώσεις οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί ΤΖΟΥΜ που κλέβουν τις εντυπώσεις με την φωνή του Νίκου Ξύδη που μας ταξιδεύει σε παλιές και νέες επιτυχίες, πάντα με ιδιαίτερη πινελιά των ΤΖΟΥΜ. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) - Δείτε επίσης