Οικόπεδα με Θέα, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στο θέατρο Άνεσις

Χώρος:Θέατρο Άνεσις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Κηφισίας 14
Τηλέφωνο:2107718943
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 20.06.2022
έως Παρασκευή 30.09.2022
Αθήνα  Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 20€, Ζώνη Γ: 15€ | Ομαδικά Εισιτήρια: 15€  

Η Happy Productions παρουσιάζει στο Θέατρο Άνεσις, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, το βραβευμένο με Pulitzer αριστούργημα του David Mamet «Οικόπεδα με Θέα» (Glengarry Glen Ross), με ένα θίασο σπουδαίων ηθοποιών.

Το έργο, Οικόπεδα με Θέα, διαδραματίζεται κατά τις τελευταίες μέρες ενός διαγωνισμού, που έχει επιβληθεί από τα κεντρικά γραφεία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου μιας μικρής αμερικανικής πόλης.

Οι τέσσερις απελπισμένοι μεσίτες του γραφείου διαγωνίζονται ποιος θα κλείσει τις περισσότερες πωλήσεις. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ο δεύτερος ένα σετ μαχαίρια ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα απολυθούν!

Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού, σκληρού και δηκτικού έργου, που είναι συγχρόνως σπαρακτικό και αστείο, κυνηγούν το δικό τους «αμερικανικό όνειρο»! Ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς ηθικούς φραγμούς, όλοι εναντίον όλων! Θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα, με μότο τη φράση «Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία», υπακούοντας στη φιλοσοφία τού «πουλάω άρα υπάρχω».

Ο ανταγωνισμός έχει φθάσει στο αποκορύφωμά του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανθρωπιά και έλεος!

Το θεατρικό έργο του David Mamet διασκευάστηκε από τον ίδιο για τον κινηματογράφο το 1992, απαρτιζόμενο από ένα cast διάσημων ηθοποιών (Al Pacino, Alex Baldwin, Jack Lemmon, Ed Harris, Kevin Spacey). Η ταινία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, απέσπασε δεκάδες βραβεία και διακρίσεις χαρίζοντας στον Al Pacino μια υποψηφιότητα για Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου.


 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Άνεσις - Δείτε επίσης