Όαση ατιμωρησίας, σε σκηνοθεσία Μάρκο Λαγέρα στην Πειραιώς 260

Χώρος:Πειραιώς 260 - Κτίριο Δ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς 260 και Πολυκράτους
Τηλέφωνο:2109282900
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 22.06.2022
έως Πέμπτη 23.06.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 30€ | ΖΩΝΗ Α΄ 20€/ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ 65+/ ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 16€ | ΖΩΝΗ Β΄ 15€/ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ 65+/ ΚΑΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 12€ | ΑΝΕΡΓΩΝ/ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΛ. ΣΧΟΛΩΝ 5€  

Ο Μάρκο Λαγέρα σκηνοθετεί την παράσταση “Oasis de la Impunidad – Όαση ατιμωρησίας”, η οποία θα παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260.

Οκτώ σώματα συσπώνται επί σκηνής. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν υποφέρουν ή διασκεδάζουν, εάν οι κινήσεις τους μαρτυρούν περηφάνια ή φόβο. Όλα μαζί συνιστούν ένα «αστυνομικό σώμα». Αυστηρά πειθαρχημένα, επιτηρούν την τάξη, αλλά η βία που είναι υποχρεωμένα να ασκούν προκαλεί αντιδράσεις. Τα θύματά τους απειλούν να κατακλύσουν τον χώρο και να προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη! Ο θίασος La Re-Sentida, που ενθουσίασε πέρυσι το κοινό της Πειραιώς 260 με την εκρηκτική ενέργεια των έφηβων κοριτσιών από τη Χιλή, συγχωνεύει για άλλη μια φορά εξεγερσιακά και στοχαστικά στοιχεία, προσεγγίζοντας τη θεατρική δημιουργία ως εργαστήρι κριτικής, περισυλλογής και κοινωνικού οραματισμού. Εδώ, ο Μάρκο Λαγέρα και η ομάδα La Re-Sentida αντλούν έμπνευση από την εμπειρία της κοινωνικής εξέγερσης τον Οκτώβριο του 2019 στη Χιλή και «στήνουν» ένα έργο πάνω στη διαλεκτική της βίας που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας τους και απευθύνεται σε κάθε πολίτη του σύγχρονου κόσμου.

Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Πειραιώς 260 - Κτίριο Δ - Δείτε επίσης