Στ. Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 23.05.2012
έως Τετάρτη 23.05.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Κανονικό: 14€ Νεανικό (έως 26 ετών): 10€ Κάτοχοι Persona Κάρτα: 10€ 
Τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη, διαμαρτυρία είναι τα υλικά της παράστασης, που δε «μασάει» να εκτεθεί, να διαμαρτυρηθεί, να σατυρίσει.
Αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και όχι μόνο, σατιρικές μετασκευές γνωστών τραγουδιών, πικρή σάτυρα και όλα αυτά ζυμωμένα με μπόλικο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Το γέλιο διαδέχεται το θυμό....τον έρωτα η πίκρα.....



Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην καλύτερή του στιγμή και ο θίασος των αγοριών της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου Σπείρα Σπείρα, πρωταγωνιστές στις επάλξεις.
Μαζί τους, συνοδοιπόρος, η υπέροχη ηθοποιός με τις περγαμηνές, Αγλαϊα Παππά, επιθετική και σαγηνευτική στα τραγούδια που μοιράζεται με το θίασο αλλά και εσωστρεφής στο Μονόλογο της Λυσιστράτης του Μέλλοντος ( από το έργο – προέκταση της αριστοφανικής κωμωδίας, που έχει στο συρτάρι του ο Σταμάτης Κραουνάκης).

Η παράσταση, κατά γενική ομολογία κοινού και κριτικών, είναι εντός του παλμού της εποχής, τολμώντας να ψηλαφίσει το συλλογικό τραύμα και να ξαναχτίσει την καινούργια ζωή.....

Από 23 Μαΐου η παράσταση φιλοδοξεί να κάνει «συνένοχους» τους θεατές της πόλης, κινητοποιώντας το ομαδικό, συλλογικό αίσθημα.

Παίζουν και τραγουδούν μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη οι:
Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Jerome Kaluta, Θανάσης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Μπογδάνος, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης.

Επίσημη καλεσμένη η Αγλαΐα Παππά
Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος
Ήχος: Δημήτρης Μουρλάς
Φωτισμοί: Απόστολος Στράντζαλης
Φωτογραφία: Νικηφόρος colorstories+thekid images
 
Κάντε Like το psixagogia.gr