"Flamenco Sonidos del Alma"

Χώρος:Τεχνών Χώρα ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λελέικα Υπάτης
Τηλέφωνο:2231051075
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 08.08.2019
έως Πέμπτη 08.08.2019
Έχει Λήξει!
Λαμία  Προπώληση: 10€ Πόρτα: 12€ Προπώληση εισιτηρίων: Τόπος Τεχνών "Χώρα" (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075) Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά καθημερινά 09.00 - 21.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλ. 2231043333)  
 Διάρκεια: 120'

Μία παράσταση flamenco που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο, με ακούσματα που μας ταξιδεύουν στα γραφικά σοκάκια της Ισπανίας, και με στοιχεία που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για τη σύμπραξη Ελλήνων και Ισπανών καλλιτεχνών.

Το group αποτελείται από δύο χορευτές και τρεις μουσικούς (κιθάρα, φωνή, κρουστά). 

Οι Sonidos del Alma: Ο Αντώνης Ανδρέου (Antonio Andreu) και η Βασιλική Τσιρώνη (Vasiliki Tsironi) στο χορό (baile) με συνοδοιπόρους στο ταξίδι τους δύο δημοφιλείς Ισπανούς μουσικούς (κιθάρα και φωνή/ guitarra y cante) και έναν Έλληνα μουσικό στα κρουστά (cajon), συνθέτουν τα χρώματα μιας flamenco μουσικοχορευτικής παράστασης, με στόχο να μεταδώσουν με ήχους, μουσική και κίνηση καταστάσεις και συναισθήματα. 

Sal y Amor 
Ένα "ταξίδι" στο μαγικό κόσμο του flamenco, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση. Δεν πρόκειται για άλλη μια βραδιά flamenco, αλλά για μια παράσταση που συνδυάζει στοιχεία σύγχρονα, ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, πάντα όμως με όχημα το flamenco. Η επαφή, η ανάγκη για συνύπαρξη, η αγάπη, η ένταση, η αποξένωση, ο πόνος και τελικά η λύτρωση στην απόλυτη ελευθερία των επιλογών προσεγγίζονται μέσα από τις κινήσεις, τα χτυπήματα, το ρυθμό, τις χορδές, και τη φωνή. Η "αγάπη" είναι "αλμυρή", αλλά πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι το πιο όμορφο στη ζωή μας…"Sal y amor"... 

Στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Οίτης.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Τεχνών Χώρα - Δείτε επίσης