FRED WESLEY'S 3 GENERATIONS

Χώρος:Half note jazz club ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Τριβωνιανού 17 Μετς
Τηλέφωνο:210-9213360
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 05.12.2016
έως Δευτέρα 05.12.2016
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

FRED WESLEY'S 3 GENERATIONS

The Original Funk Force!

Από Παρασκευή 2 έως και Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου


O ανεπανάληπτος Fred Wesley, μια θρυλική φυσιογνωμία, πρωτεργάτης του funk, συνεργάτης του James Brown, του George Clinton και άλλων μεγάλων της soul, έρχεται με το νέο του γκρουπ Generations, που παίζει groovy jazz και original funk!

Οι Generations είναι ένα εκπληκτικό μουσικό σχήμα-τρίο όπου o πολυτάλαντος 25χρονος οργανίστας Leonardo Corradi και o 42χρονος πολυ-ρυθμικός ντράμερ Tony Match συναντούν το 73χρονο θρύλο τρομπονίστα Fred Wesley και δημιουργούν μαζί ένα φρέσκο μουσικό γεφύρωμα των 3 γενεών όπου προκύπτει μια πραγματική αποθέωση του funk και του jazz funk!

Η ιστορία του Fred Wesley είναι πολύ γνωστή καθώς η πορεία του είναι απόλυτα δεμένη τόσο με τον James Brown στη δεκαετία του ’60 και του ’70, όσο και με τους Parliament-Funkadelic στο δεύτερο μισό των ‘70’s. Η πραγματικότητα είναι πως ο Fred Wesley – μαζί με τους Pee Wee Ellis και Maceo Parker αποτελούσαν τους θρυλικούς J.B. Horns – είναι ένας από τους στυλοβάτες του funk και της soul όλα αυτά τα χρόνια. Ο ήχος του στο τρομπόνι έγινε καθοριστικός για την επιτυχία αυτού του εκρηκτικού μουσικού στιλ και στην πορεία, στα ‘70’s, ο Fred Wesley ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής, συνθέτης και ενορχηστρωτής της μπάντας του James Brown, των J.B.’s, με την οποία έγραψε πολλές επιτυχίες.

Από το 1975 και μετά όμως πήγε να δουλέψει με τον George Clinton και έγινε καθοριστικός παράγοντας για τον ήχο των Parliament-Funkadelic. Μετά όμως ο Fred Wesley στράφηκε περισσότερο στην jazz, δουλεύοντας αρχικά με την ορχήστρα του Count Basie και φτιάχνοντας στη συνέχεια τα δικά του γκρουπ, που όρισαν μια jazz όλο groove και funk που γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Η μουσική του είναι γεμάτη από τη δύναμη του funk και αυτή τη δύναμη εκφράζει με το φοβερό τρίο Generations.

Fred Wesley – trombone

Leonardo Corradi - hammond organ

Tony Match - drums

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

GR ENTERTAINMENT WORLD LTD

Διεύθυνση: ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 22
T.K.: 17456
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
ΑΦΜ: 997521166
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τηλέφωνο: 2109213310
Email: grentertainmentworld@gmail.com
Εκδηλώσεις: FRED WESLEYS 3 GENERATIONS - Half Note Jazz Club
ΠΗΓΗ: viva.gr
Κάντε Like το psixagogia.gr

Half note jazz club - Δείτε επίσης